Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vaterán 2000/L
Nézz körül
Ott motoroztam ma amikor ezt a felvételt készítették a buzikkal!Szépen,lassan,kereszteződés után meg csutka!
Nem biztos, hogy az a rosszabb...
Estét faszik
Du.beleraktam a motorba a riasztót,hát.........
Kurva világításkapcsoló hogy beszopatott,szétszedni nem nagy szám,de összerakni annál macerásabb/kellett az önindító vezeték,márhogy melyikbe iktassam a riasztót a távindítás miatt/
Holnap még rá kell hangolni,mert van hogy meghülyül
sajnos ez nem pipifax,hanem trafipax http://video.szon.hu/video/564...
akor ugy vagy a munka kedvel mint az egyszerü iskolás lány a buli utál:vagy megjön,vagy nem
Te tudsz élni...
Bogyesz megértettem a telefonba is ép azt taglalgattam, hogy ez nem konkrét sport gumi. nekem még volt egy m1 em fent azzal nagyon meg voltam elégedve, de utcán hamar elfogy mint általában a sport gumák...
Helyesbítek: manapság értelmes ember(ebben az országban) olyat nem mond,hogy a munka nemesít!
Mert úgy van vele, hogy csak a szegények dolgozzanak.
Gazdag ember ilyet nem mond, hogy: a munka nemesít...
mert?
Jó van Robesz 9363 könnyen van neki nem kell szabadnapot kivenni egy kis szerelgetéshez...
Ezt én is kérdezhetném, mert unom a szomszéd kamerájával csinálni a home videóimat...
na erről beszéltem Pipi http://www.metzeler.hu/index.p...
Basi,hol a kamera?
örülök, hogy nem vagyok vele egyedül....
Remélem úton lesz..... bízzunk benne...
Akkor Húsvétra megint az úton lesz a gép!

Én is ilyen vagyok.Azonnal mindent.Utálom a tökölést.
húúúúú ez aztán az alkatrész ellátás...
pedig nem akarom összecsapni, de igyekszem... na, épp most hívott Szeki... hozza a cuccokat....
9363 a számból akarod a szót kivenni micsoda felháborító dolog ez...
Úgy látom te sem a tökölősök táborát erősíted!
Nem nagyon gatyázol Robesz más ilyennel elszüttyög hónapokat...
ki kellettb szednem a szelepeket is, mert túlért a hengerfej síkján.... most már ezt is tudjuk...
szét van szedve minden, reggel 8-ra le van beszélve a síkolás, aztán mehet össze....