jaja... annak a hengernek a gyújtása vagy karbija szarakodhat... ha szerkezetileg minden rendben... durrogni leginkább gyújtás miatt szokott... meg kell cserélni azt a két henger, ami durrog, meg ami annak a párja, ami nem.... (ha olyan a gyújtása, mint az enyémnek, mert ahogy láttam, ott két henger egyszerre gyújt...akkor is, amikor nem kell.. )... Ha akkor a másik szarakodik, akkor még karbi lehet...ha azzal sincs baj, akkor szelep, vagy lefelé valami... CsaK tippelek...talán segít...
Költhetek a mocira, hengerfejtömítésnek annyi... ugye dadogott már egy ideje, ma indításnál nagy durranás. kipugáz benzines nagyon, 110 km-en 14 litert evett meg az alao 7 helyett. alacsony fordulaton 3 henger megy, nehezen indul el a 4. fordulaton... gyertyákat kiszedve a 3. henger gyertyája full olajos benzines, kipugáz benzines, finom fehér füstös....
Nem tudjátok hol lehet venni tömítést, illetve mennyi lesz kb egy ilyen csere?
legközelebb ha hivsz felrepedve,felveszem neked osz visszahalgatod sebaj barátom én is elszoktam szórakoztatni a többieket ha berugok de ez belefér csak az nem hogy nemértem mit mondasz,de azt mondod 50 precen keresztül lassan olyan lesze mint a Győzike, szótár kell hozzáz a lángosos állás még áll ha elgurulsz,elgurultok,megdumáljuk de azért nehogy azt hidd hogy szeretlek
Nyugi pipi, felhívtál, de letetted, visszahívtalak. Azt hittem beteg az állkapcsod azé beszész furcsán, de gyorsan le esett, hogy nem ez a baj.
Aztán csak az kérdezgetted, hogy "dzíimíííí segítesz ugye? mondom mit pipi? de azt nem tuttad, csak kérdezgetted, hogy dzsííímííííí segítesz,
Aztán ebúcsúztá.......
de gondolom van valami km fügvénye is
az én talicskámban még csak 24 e van.