Megtörtént az is Csavar kihajtva, alsó cső széthúzva, nyomkodás, hűtő-kiegyenlítő töltögetés. Szétrántottam azt az átlátszó szűrőt a karbikörön (persze egyből ömlött a zöld lé ). Fullosan tele volt apró fekete szmötyivel, csoda, hogy átfolyott valami rajta. Próbaúton párszor visszamászott pár fokot a kijelző (termo már nyitott, nem azért) meg lassabban is mászott fel az érték a megszokottra, gondolom valamennyire még levegős maradhatott a rendszer. A bekötőn azért megkináltam ahogy illik, nem sült be
Hú gyerekek ez nem volt gagyi hétvége...
Fél lityi jéger + 3 dl hp + a sörök állítólag nem lefeküdtem aludni, hanem elájúltam...
Pipiné hívott(bár azóta se tudja minek ) állítólag összefüggéstelenűl hadováltam nem értett semmit
Hab a tortán, hogy aztán elkeztelek hívosgatni benneteket ezt onnan tudom, hogy a teló kiírta a számokat. Erre is azért jöttem rá, mert Bogyesz visszaüzent sms-en. Na nem baj Jimyt nem bírtam még felhívni azóta, hogy mennyire fáraszthattam meg mivel de mán úgy vagyok vele, hogy jobb ha nem is tudom
Bogyesz meg addig pofázott, hogy lemerült a teló
Na megfogadtam, hogy eztán enné többet nem iszok
de kevesebbet se
Akar valaki venni egy kormánylengés csillapítót 5000 pénz ért vagy valami értelmes dologra elcserélném.Az itt lévő ezermesterek könnyen fel barkácsolnák
Én csak oilchange warmup-ot nyomtam, de berosáltam a gyönyörtől Kedves mester úr, csodát tett 6-ban 50-el sima ügy nincs az a régi rángatás 2000-3000 környékén Menjünk lejjebb, 6-ban 40-el krúzingolás, no problem Egyenletes gyönyörű mély morgás. Akár 800-as alapjárattal is el van, régebben 1100 alá nem is tekertem mert nem igazán szerette
Köszipuszi
szerintem attól függ, milyen akksi... ha nincs kitöltve, ugy sem tudják, mikor vetted... és mondd, hogy blokkot nem adtak... akkor bele fér az 1 évbe....
Srácok,tudja valamelyikőtök,hogy a motor akksik meddig garanciásak?
Ma motorozni szerettem volna.Nem sikerült.
2008.08.14.-én lett vásárolva az akkumulátor,csak éppen az nincs rajta a szavatossági jegyén,hogy meddig szól a garancia.Autónál tudom,hogy 2 év
És itt?
Hali!
Ha jól tudom a karbit butították, hogy gyengébb legyen, a 140 pacis az a kalifornia modell, azon sok az eltérés, de főleg a vezérlés az eltérő. Hegyesebb veztengely, hosszabb szelepek.
Fél lityi jéger + 3 dl hp + a sörök állítólag nem lefeküdtem aludni, hanem elájúltam...
Pipiné hívott(bár azóta se tudja minek
Hab a tortán, hogy aztán elkeztelek hívosgatni benneteket ezt onnan tudom, hogy a teló kiírta a számokat. Erre is azért jöttem rá, mert Bogyesz visszaüzent sms-en.
Bogyesz meg addig pofázott, hogy lemerült a teló
Na megfogadtam, hogy eztán enné többet nem iszok
de kevesebbet se
Köszipuszi
Keresd kawazsoltit ő gyárialkatrészekkel is kereskedik az adatbázisában
biztos megvan.
Ma motorozni szerettem volna.Nem sikerült.
2008.08.14.-én lett vásárolva az akkumulátor,csak éppen az nincs rajta a szavatossági jegyén,hogy meddig szól a garancia.Autónál tudom,hogy 2 év
És itt?
Az enyem 180 -rol lett 155-korulire lebititva
Ha jól tudom a karbit butították, hogy gyengébb legyen, a 140 pacis az a kalifornia modell, azon sok az eltérés, de főleg a vezérlés az eltérő. Hegyesebb veztengely, hosszabb szelepek.
Kerdeznek valamit!
Má nagyon hiányzott ! Tele van a faszom a héttel!