Kpm az nem a közterület felügyelet Hanem közlekedés felügyelet legalábbis az én időmbe így hívták akkor úgy mondom, hogy gyönge képességűként te is megértsd, ma divatosan Nkh nemzeti közlekedési hatóság néven futtatják magukat és nem a havat szeretik eltakarítani, hanem az olyan súrmókat akinek nincs sárvédőgumi a hátsósárvédőjén, ezért a kavicsfelverődés lehetőségével kimeríti a közúti veszélyeztetés fogalmát, mondjuk veszélyeztetve a Jimy lesz én előttetek megyek...
minek? már hó nincs amit lapátoltatnék velük.na mindegy küldd el őket ne mondd,h nem vagyok vendégszerető ,majd visszafelé meg küldök velük olajat neked,h legyen mit a motorodba tölteni ,
nem azért mert eszi ,csak mert csipegeti .
Jimy,tudtad,hogy Lidl Pesten kívül is létezik már?
Voltam ma én is(a 2-ből az egyikbe! ),és vettem egy vesevédőt meg egy maszkot.Azt nem tudom,hogy minek,de olcsó volt!
Himizoli, csak a kajmánszigeteki számlaszámom tudnám megadni, de ott csak limitált átutalás van, ami egymillió dollártól felfelé.
Úgyhogy azasszonyét adom meg, had magyarázkoggyá otthon.
te túlélted a madárinfluenzát . .
olyat tettünk ami számodra felfoghatatlan,és felérhetetlen .
kiemeltük a hátulját ,igy jobban látszik a hátsó gumim.csak miattad tettük,mert menet közben ugyis csak a hátulját fogod látni,ha nagyon nem hagylak ott .
Köszönöm a tegnapi közreműködést ,sokkal jobb lett így ,jobban kanyarodik,és nem csapkodja a kormányt sem annyira .
igaz,h jobban is radíroz,de ez ilyen .
nem azért mert eszi ,csak mert csipegeti .
Milyen minőségű?
Voltam ma én is(a 2-ből az egyikbe! ),és vettem egy vesevédőt meg egy maszkot.Azt nem tudom,hogy minek,de olcsó volt!
Nem szívessen utalnék rá a kpm-esnek...
Ha valakinek kell, veszek és ekűdöm postán.
Meg jó utat is
Úgyhogy azasszonyét adom meg, had magyarázkoggyá otthon.
olyat tettünk ami számodra felfoghatatlan,és felérhetetlen .
kiemeltük a hátulját ,igy jobban látszik a hátsó gumim.csak miattad tettük,mert menet közben ugyis csak a hátulját fogod látni,ha nagyon nem hagylak ott .
Nem rossz ötlet, de így a garázsjárat nehéz lesz...
igaz,h jobban is radíroz,de ez ilyen .