Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár Eksőn, ha jobban meggondolom, édesapádra kellett volna az a gumi...
Ha ez élőben is ilyen förtelmessen szólt remélem vigaszdíjként visszafizették a belépő dupláját...
Kpm az nem a közterület felügyelet Hanem közlekedés felügyelet legalábbis az én időmbe így hívták akkor úgy mondom, hogy gyönge képességűként te is megértsd, ma divatosan Nkh nemzeti közlekedési hatóság néven futtatják magukat és nem a havat szeretik eltakarítani, hanem az olyan súrmókat akinek nincs sárvédőgumi a hátsósárvédőjén, ezért a kavicsfelverődés lehetőségével kimeríti a közúti veszélyeztetés fogalmát, mondjuk veszélyeztetve a Jimy lesz én előttetek megyek...
inkább erre gyűjtöttél vóna gyerek .http://www.youtube.com/watch?v...
minek? már hó nincs amit lapátoltatnék velük.na mindegy küldd el őket ne mondd,h nem vagyok vendégszerető ,majd visszafelé meg küldök velük olajat neked,h legyen mit a motorodba tölteni ,
nem azért mert eszi ,csak mert csipegeti .
Őket én küldöm lüke...
ugye,h ugye , milyen sárvédő? ez nem MZ vazze. Milyen kpm , oda minek mennék? .
Egy takaróponyváért lehet mégis visszamegyek holnap,mert a bicajé elszakadt!
Milyen minőségű?
Jimy,tudtad,hogy Lidl Pesten kívül is létezik már?
Voltam ma én is(a 2-ből az egyikbe! ),és vettem egy vesevédőt meg egy maszkot.Azt nem tudom,hogy minek,de olcsó volt!
Gondolom akkor sárfogó gumit is felpopszegecseltetek a hátsó sárvédőre, ami majdnem érinti a talajt ugye?
Nem szívessen utalnék rá a kpm-esnek...
Jimy az csak nektek kell, nehogy észrevegyék alatta a muzeális értéket a kincsvadászok...
Lidl-be 2499 píz a motortakaró ponyva, kilencesre pont jó.
Ha valakinek kell, veszek és ekűdöm postán.
Kéz és lábtörést.
Meg jó utat is
2 éve ezt mondom, mondjuk most már Szeki mester is megcsinálta!
Szeki a kíket csináljad, annak már kevesebb baja van!
Holnap 10óra indulás földim, ma mentem egy Szeged-Pécs távot nagyon pájszer a vas a fogyasztás igy szinkron után sem kevés (10 linya) na de szaggat is
Oksi!
Himizoli, csak a kajmánszigeteki számlaszámom tudnám megadni, de ott csak limitált átutalás van, ami egymillió dollártól felfelé.
Úgyhogy azasszonyét adom meg, had magyarázkoggyá otthon.
te túlélted a madárinfluenzát . .
olyat tettünk ami számodra felfoghatatlan,és felérhetetlen .
kiemeltük a hátulját ,igy jobban látszik a hátsó gumim.csak miattad tettük,mert menet közben ugyis csak a hátulját fogod látni,ha nagyon nem hagylak ott .
Fogadjunk egyenesbe heggesztettétek a kormányt...
Nem rossz ötlet, de így a garázsjárat nehéz lesz...
Köszönöm a tegnapi közreműködést ,sokkal jobb lett így ,jobban kanyarodik,és nem csapkodja a kormányt sem annyira .
igaz,h jobban is radíroz,de ez ilyen .
még van egy karbim és megyek megnézem!
de lehet az is nyíretházán már bio benzint árulnak uborka léből
a sufnyi tuning legalja
és mire nem JÓ vazze az fbs, légszűrőházat tömíteni még ha verseny laverda is volt a sas.