Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nevezik kovász-nak.
Van itten Sándor
mindegy
aki az,annak Boldog névnapot
jah.. ha odaadom
Jimy papa!
Irjál számlaszámot+ mennyivel tartozok!A posta kb:1000HUF
Ha itt nem publikus irjad az emilcímemre:himizoli@citromail.hu
szépjónapot mindenkinek
Teve007 ha nem kell a 9-es lengővilla, hozd el légyszi ha jössz az olajé, ha kell akkor kéne a píz, me nem az enyém, és már ciki, hogy se píz se posztó.
no problem. ma ügytünik meglátogatom a meki ringet a 10essel Ugyanis egyre jobb az időjárás
szerintem ez a 2004 elöttire vonatkozik amin még 320as tárcsa van, ami ez enylmre most felkerül annak az uj vastagsága 5 mm kereken egyébként nincs baj a 300as tárcsákkal sem, de a nagyobb tárcsa jobb
Reggelt! Megértettem elsőre is, csak azt hittem véletlenül elírtad, mert a 12-es service manualban is ez van. Szeki még nem válaszolt, hogy rápróbálta-e.
Már dobtam az olajat, a KUKÁBA.............
jó reggelt az uraknak. remélem jimy papa holnap dobhatod az olajat, elvileg kapok fizetést, és hétvégén már kivágódnék a géppel, majd kiderül, elvileg okés a holnap olajügyileg
Jó reggelt!
OK!
tudtok ti tolomérővel mérni, vagy csak anya szabócentijét használtátok?
Most mar en is tudom
Nem is orulsz neki?
igy van 5.5 van ráirva, és ujkorában olyan 5.5-5.8 ig a alós méret, mindegy nem fényezem a tárcsákat legalább mi 2en tudjuk, hogy gyakorlatilag uj állapotuak. ennyi
tesó az 5.8 mm az nem 4.9 hanem 5.8 azaz ötegésznyolc miliméter, mit nem lehet ezen érteni? nem 4.8 hanem 5.8
Basi!
Kesz a felni
Úgyis sokat jársz a szigetre miért nem nézel ott! Akkor azt át is tudnád venni személyesen!
No.2
Jo reggelt
Jó reggelt mindenkinek!
Mit akarsz azzal a vázzal? nem postázza magyarba! Licites és még 6 nap van vissza a licitből!
Kanári! Amíg a wc-n ültem rájöttem
Polírozott vázat akarsz, mert arról jobban lecsúszik a menetszél, ezzel is sebbeséget próbálsz nyerni ellenem
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy akár az egész motorodat is lepolíroztathatod kevés leszel...
Kanári te mennyi vázat akarsz egy motorba
Vagy mi a trükk?