Teve007 ha nem kell a 9-es lengővilla, hozd el légyszi ha jössz az olajé, ha kell akkor kéne a píz, me nem az enyém, és már ciki, hogy se píz se posztó.
szerintem ez a 2004 elöttire vonatkozik amin még 320as tárcsa van, ami ez enylmre most felkerül annak az uj vastagsága 5 mm kereken egyébként nincs baj a 300as tárcsákkal sem, de a nagyobb tárcsa jobb
Reggelt! Megértettem elsőre is, csak azt hittem véletlenül elírtad, mert a 12-es service manualban is ez van. Szeki még nem válaszolt, hogy rápróbálta-e.
jó reggelt az uraknak. remélem jimy papa holnap dobhatod az olajat, elvileg kapok fizetést, és hétvégén már kivágódnék a géppel, majd kiderül, elvileg okés a holnap olajügyileg
igy van 5.5 van ráirva, és ujkorában olyan 5.5-5.8 ig a alós méret, mindegy nem fényezem a tárcsákat legalább mi 2en tudjuk, hogy gyakorlatilag uj állapotuak. ennyi
Kanári! Amíg a wc-n ültem rájöttem
Polírozott vázat akarsz, mert arról jobban lecsúszik a menetszél, ezzel is sebbeséget próbálsz nyerni ellenem
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy akár az egész motorodat is lepolíroztathatod kevés leszel...
mindegy
aki az,annak Boldog névnapot
Irjál számlaszámot+ mennyivel tartozok!A posta kb:1000HUF
Ha itt nem publikus irjad az emilcímemre:himizoli@citromail.hu
Kesz a felni
Jo reggelt
Mit akarsz azzal a vázzal? nem postázza magyarba! Licites és még 6 nap van vissza a licitből!
Polírozott vázat akarsz, mert arról jobban lecsúszik a menetszél, ezzel is sebbeséget próbálsz nyerni ellenem
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy akár az egész motorodat is lepolíroztathatod kevés leszel...
Vagy mi a trükk?