Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben Bogyesz áll az alku, annyi engedményt adok, hogy te két nappal korábban elkezdheted mint ahogy odaérek asszem ez így fair...
na vak megszólja világtalant ebben kihivás szagát érzem ugy hogy ha jössz 1nap versenyről fog szólni a többi meg ivászatról
Jó reggelt!
dehogynem egy egész csorda kecskéjé is...
Hát a szákot nem is tudod másra használni mint engem üldözz, ugyanis halat még nem fogtál
mert én jó szívü vagyok és nem kivánok a kukacodra körmöket mert......tudom hogy nem fér el rajta
nyugszik a Pipi!
Na most nagy kárt nem okoztál...
én gyalog jöttem Pipi,ugyhogy megérdemlem a dobogót de már ha ilyen jókat kivánsz nekem,akko azt kivánom,hogy az összes befőtt romoljon meg a spájzatokaban
Mai hivatalos sorrend. 1,Insi 2, Eksön 3, tolakodó Bogyesz, 4, én így már tényleg a dobogóról lecsuszva. Nem baj Bogyesz jön még kutyára dér
Neked meg a f.szodon nőjön kecskeköröm Bogyesz, hogy mersz elémtolakodni, míg fogalmazok?
3-ik az még dobogó ugye Eksün?
Persze a bronz nem fénylik olyan szépen mint az arany...
nem 4től van első ,mert ha igen akkor ELSŐ ,ha nem akkor
MÁSODIK , . pipi meg most fordult a másik oldalára,de hiába forgolódik,ma már nem lesz dobogós .
1.
Részvétem TESTES, átérzem a fájdalmad.
Alkatrész újba qrva drága. Ha érdekel hétfőn megtom kérdezni van ismerős kawaboltos.
Lábtartót érdemes meghegesztetni, szépen lelehet munkálni.
Dekli, bontó, vagy ebay. Egy JÓ műanyagos szépen megjavítja, a fejidomot, és van itt egy srác a topikba, seducert, szépen lefesti.
sziasztok
Tudna esetleg valaki segíteni?Sajnálatos módon ma munkába akartam menni a kis szürke zx9r-emel mikor az első kanyarban kicsúszott alólam gumi is dzsuvás volt meg hát 0fok:S
bal lábtartó tartóm eltört,a bal oldaldekli elrepedt és folyat,fejidom a visszapillantónál megrepedt!Valaki esetleg alkatrész ügyben tud segíteni?Amúgy eladó a moci és pont beszoptam eddig karcmentes volt:(!esetleg árajánlat így a mocira vagy kb mennyibe kerülhet az alkatrész?
Tudom a családdal kell nézni a Barátok Köztet mi Fazi? na én is léptem...
na joccaka,elég volt a motorokból mára
Na jo8 Trogerek var a kotelesegem!
En a helyedben a hatsot tennem a jobbosra ,azt meg hatra
Multkor en is beszeltem vele.
Csodalkoztam ,hogy viragfoldet akart eladni nekem!
bar aki a viragfoldet szereti rossz ember nem lehet
Nem nagy szám. A jobboldalit felteszem a bal helyére, a balt, meg jobbra. És kész. Nincs szívás, ha nem jó a méret, meg ezek már ismerik egymást.
Kezdem érteni mé beszélt össze-vissza Jimy a telefonba
Má megint pályinka