Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak azért nem vettem v cseréltem eddíg suzukira hogy nehogy kilógjak a sórból és a gabinak is kawája van.
Jaj ne
Mert nem is szép!Túl régi a formavilága!
Az első lámpája meg egyenesen csúnya!Az gyári rajta egyeltalán?
Később benézek.
Jóccakát!
Rúgd fenékbe helyettem, majd később meg adom neked.............
igen amikor ideg vok
szerintem jahh, de nem is tetszik igazán
Köszönöm pont ezt akartam hallani, nem vágyok semmire jobban mint1 650gsx-re, nekem volt igaz, csak 250-es de nagyon szerettem,én is mindíg ezt hajtogatom gabinak de nem hisz nekem
én vágyok 1000-re,
No megyek me ma még nem basztam el semmit, és hát mingyá éjfél...................
Mi az cigizeeee?
az övé nem 250es .
nem fényeztetni akarok vele hanem csak festék kéne
adamfzr?
Gyorsan kinövöd, nem tudod majd eladni, és inkább nyűg lesz mint öröm forrás.
Mi holnap megyünk barátom feleségének venni egy gsx750f-t. Első motor, kényelmes, leér róla a lába, és megy is.
Vegyél erősebbet, egy lánckerék cserével, olcsón letudod gyengíteni, és ha már megszoktad, vissza teszed a régi lánckereket. És dzsssiiiiiiii
én akarom a füstöt is meg az egész fillinget úgy ahogy van
na srácok vélemémyeket kérek a yamaha fzr400r 1991-es tipusról
remélem jól írtam, de most akarom ám de hirtelen
Rág el, úgy nem olyan füstös.
mostmá csak hellóka mi? a fasz kivan a mai nappal alig várom hogy kijussak és legalább 2.cigit tömjek az arcomba, , , , , , ,
Irigyek.
Asszem mostanában nem vállal fényezést, ha egyáltalán ezt kiheveri... (Szegény Basi )

Mi van a b-vel? azon legalább dizájnos a fékfolyadéktartály, nem az etz-ről koppintották mint a tiéteket. Ja és a kuplung is olajos, nem bowdenes mint egy trabanté...
Az meg, hogy nehéz külön előny, mert később lassul le (lendületmegmaradás törvénye)
Lehet nem ő lesz már a te embered,mert megmakkan mire végez a Faziéval!
na mentem ha valaki össze fut basi val szóljon neki hogy kerestem festék ügyben.bay