Köszönöm pont ezt akartam hallani, nem vágyok semmire jobban mint1 650gsx-re, nekem volt igaz, csak 250-es de nagyon szerettem,én is mindíg ezt hajtogatom gabinak de nem hisz nekem
én vágyok 1000-re,
Gyorsan kinövöd, nem tudod majd eladni, és inkább nyűg lesz mint öröm forrás.
Mi holnap megyünk barátom feleségének venni egy gsx750f-t. Első motor, kényelmes, leér róla a lába, és megy is.
Vegyél erősebbet, egy lánckerék cserével, olcsón letudod gyengíteni, és ha már megszoktad, vissza teszed a régi lánckereket. És dzsssiiiiiiii
Asszem mostanában nem vállal fényezést, ha egyáltalán ezt kiheveri... (Szegény Basi )
Mi van a b-vel? azon legalább dizájnos a fékfolyadéktartály, nem az etz-ről koppintották mint a tiéteket. Ja és a kuplung is olajos, nem bowdenes mint egy trabanté...
Az meg, hogy nehéz külön előny, mert később lassul le (lendületmegmaradás törvénye)
Az első lámpája meg egyenesen csúnya!Az gyári rajta egyeltalán?
én vágyok 1000-re,
Mi holnap megyünk barátom feleségének venni egy gsx750f-t. Első motor, kényelmes, leér róla a lába, és megy is.
Vegyél erősebbet, egy lánckerék cserével, olcsón letudod gyengíteni, és ha már megszoktad, vissza teszed a régi lánckereket. És dzsssiiiiiiii
remélem jól írtam, de most akarom ám de hirtelen
Mi van a b-vel? azon legalább dizájnos a fékfolyadéktartály, nem az etz-ről koppintották mint a tiéteket. Ja és a kuplung is olajos, nem bowdenes mint egy trabanté...
Az meg, hogy nehéz külön előny, mert később lassul le (lendületmegmaradás törvénye)