ezért is irtam hogy leszarom az értékelést a zx kupán is meg máshol is.mindenki ugy megy ahogy jol érzi magát.van aki a 2.15 -el már tulvállaltnak érzi a dolgot és van akinek a 2.00 is könnyedén megy.az számít hogy élvezi e.azt viszont nem osztom hogy a 2.00 hoz ösze kell magad törni párszor.ez hülyeség.fokozatosságon van a hangsúly és hogy tisztában legyél a saját képességeiddel és legfőképp a reakcióiddal..
3 éves pályázós pályafutásom alatt azt szűrtem le, hogy nem csak a pályán eltöltött idő számít. Ha így volna a Svéd 1:52-őt menne már. Én meg 1:55-öt. Rengetegen vannak akik az évek alatt ott voltak 20-30 pályanapon és nem gyorsultak 5 seccet. És miért? Mert nem akarnak. Ők döntögetni járnak a pályára, nem zavarja őket ha megelőzik, nem erőlteti a féktávokat. És igazuk van. Tételezzük fel én idén megyek 2:00-át. Akkor mi van? Semmi. Nem elég semmire, egy DT-n az első 5-be nem kerülsz be vele, OB-n meg 55-el nem állsz dobogóra. Persze azért próbálkozom de csak mert fejlődni szeretnék ha már ennyi pénzt elszórok a pályán. Legyen már valami mérhető eredménye. De évi 5 kawa estel nem hiszem, hogy erőltetni kéne. Perecet lenyomod mindig oszt jó van.
Szóval hozzáállás kérdése is. Van aki összetöri magát egy éveben 5X de meg is van neki a 2:00.
Én azt mondom, hogy pályagumival egy 2000 utáni sportmotorral a 2:15-ig nem vállalsz különösebb kockázatot. Itt a videóm. A legjobb köröm 2:15 és semmit nem csinálok! Nem döntök, nem veszek rövid féktávot, nem gyorsítok ki rendesen.
Kerülővel a legjobb. Vagy eljössz Bárándfele vagy esetleg ladány fele. Utóbbi a legjobb utakhoz vezet. Ha Báránd felől jössz, Kabához érve lesz kb 500m brutál szar út. kb 20-al szoktam rajta menni.
Ellenállás beiktatásával is lehet játszani. Azt, hogy mekkora kell neki, az ideális villanás számhoz, az próba cseresznye alapon kell különböző nagyságúakat bekötni és kipróbálni.
Reggelt.
Kipróbáltam már a ledes irányjelzőket, de az a gond, hogy ami a visszapillantóba van beépítve ledsor, csak 0.9W. Emiatt villan percenként vagy 140-et. Relé cserén kívül lehet ezt máshogy orvosolni?
ez mondjuk igaz... hát elvileg az angyalok és démonokat "néztük". De hogy miről szólt a film... nem tudom. A lényeg hogy átjött mert hiányzott neki a jó
(bár ezt sem hallod.. max olvasod... de tudod mit? Olvasd fel magadnak... )
LX