most még karcsú az eklézsia, így annyi az akció, hogy 12 számot kapsz 10 áráért... sajnos egyelőre csak ennyire tellett, de reméljük a jövőben tudunk valamilyen ajándékot is mellédobni!
Ja, és persze 2 matricát is küldünk még :)
örülök....
egyrészt jó, amikor az ember fikázhat jobbra-balra, de másrészt mindenkinek más és más tetszik, így óhatatlanul megsértesz valakit. Ezért szerintem a legjobb, ha felsoroljuk a gyengéket és az erősségeket, aztán mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja
egyébként jó volt az a három turista...
Viszont az elozo peldanybol kimaradtam vagyis lemaradtam .Ezt meglehetmeg rendelni? Nekem bejon az ujsag foleg a teszt utan volt olyan erzesem hogy melyik motort fogjatok lehuzni de kellemesen csalodtam es nagyon jo volt az osszegzes...
Hát emberek jó taccson van a magyar motorpiac,egy csomó motort találtam jóval az ára alatt eladót,vajon az enyém két év múlva mennyit ér majd,600EFt-ot.Most megint rám jött a hayabusa mánia.
És most mit csináltál vele,hogy beindult?
Ha a blokk nem sérült,és van benne olaj,akkor húzz már neki egy gázfröccsöt és megjön az olajnyomás!
Ne félj már,nem szárazak azok a csapágyak!
Liebing! Én a 11.400adik km taposom vagyis húzom csak az idén,de remélem még lesz pár 100 !
Ja, és persze 2 matricát is küldünk még :)
Elofizetoi akcio lesz?
egyrészt jó, amikor az ember fikázhat jobbra-balra, de másrészt mindenkinek más és más tetszik, így óhatatlanul megsértesz valakit. Ezért szerintem a legjobb, ha felsoroljuk a gyengéket és az erősségeket, aztán mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja
egyébként jó volt az a három turista...
Ha a blokk nem sérült,és van benne olaj,akkor húzz már neki egy gázfröccsöt és megjön az olajnyomás!
Ne félj már,nem szárazak azok a csapágyak!
Na beindult ma a motor, de olajnyomás továbbra sincs...
Vigyázz rá
Széles utat, teli tankot