lehet hogy hengerfejben van az olaj a fekvés miatt ezért is nem jár minden henger.nézd meg a szintet és ha rendben akkor valóban pöcögtetéssel indítsd,de ha zörög azonnal állítsd le
Az szerintetek mennyire gáz hogy beindítottam ma a motort és kibaszott szar hangja volt. olyan mint amikor nem megy az egyik henger és az olajnyomás világított. Ezért azonnal leállítottam.
Egyszerre 4 kammal nyomod? Állat lenne mondjuk!
Lehet átveszem Én is pesten! 2hét mulva megyek ugyis! Előre meg kell rendelni vagy tudnak egyből adni ott?
ugy 40-50 asszem.de megy 4gb os kártyával is
hát az elemet gecire zabálja.3x megtöltöm a 2 gigás kártyát és kb vége.de fotósorozatnál-3mp/fotó ott nem zabál annyira-és kurvajó képeket lehet vele csinálni ugy hogy nem is tudod mikor lövi.csináltam vele 2-3km es keró képeket iszonyat jó volt sorban végignézni
Pont ezt nézegetem hogy felhivom és megmodnom postázzák nem vacakolok itt a megrendelésekkel!
Eddig is gondolkoztam kamerákon de ez nagyon megfogott látni a videoid minőségét!
Mit pöcögtessek? önindítózzak?
Köszi a segítséget!
Remélem idén még kilehet probálni azért
Lehet átveszem Én is pesten! 2hét mulva megyek ugyis! Előre meg kell rendelni vagy tudnak egyből adni ott?
majd
kb mennyi idő amig megjön postával?
hát az elemet gecire zabálja.3x megtöltöm a 2 gigás kártyát és kb vége.de fotósorozatnál-3mp/fotó ott nem zabál annyira-és kurvajó képeket lehet vele csinálni ugy hogy nem is tudod mikor lövi.csináltam vele 2-3km es keró képeket iszonyat jó volt sorban végignézni
És egy töltéssel vagy elemmel mennyit megy el? kb percbe!
2gigara mennyi a max felvételi idő? 40perc?
Eddig is gondolkoztam kamerákon de ez nagyon megfogott látni a videoid minőségét!
én 46 ért kaptam
Motorsports Hero Wide 51990ft
Na következő hónapba én ezt meg is rendelem!