ez valami gyönyörű de személy szerint én még itt Debrecen környékén nem láttam de megpróbálok neked utána járni hátha valami ismerős tud róla valamit moindani! De itt valaki említette a fórumon mintha az övé lett volna ez a motor!
Gurultunk ma egyet egy jó barátommal Elmentünk Balatonföldvárra ott ittunk egy kis üccsit aztán meglátogattuk a völgyhidat Csináltam két képet Földváron ezt megosztom veletek, csak parkirozunk :
A 2003-as 9r e tax értéke 1650000-volt két-három hónapja.
Akkor lebeszéltk egy 1.4-es 9r-ről, hogy rettenetesen drága.
A következő, 1.2-vót.
Fasz sem érti ezt.
Nem röhögsz bazzz!
Nem én találtam ki.
Hitelt veszek fel a gépre, elküldtem az adatait és visszahívtak, hogy etax érték 20860000.-
Mondom, nem röhögsz! megdöbbensz!
Igazából az a legidegesitöbb,hogy a másik moci amit néztem tuti,hogy el fogják vinni mire elrendeződik minden . Ezt arra alapozom,hogy már itt is kérdezte valaki rajtam kívül,hogy ennyit meg ér-e.
Mujahedin írta a 2 misit nem én, (bár én is 2élkettM benne)..... Nálam mondjuk a banknak nincs már szerepe ebben , úgyhogy én elv. nem számoltam olyan rosszul 2millyás Jurótax árat figyelembe véve, mert pl. a Szövetség biztosító Tásulatnál így van a szerződés(70%-át fizetik ki a lopott motornak), hogy ebből ki mennyit tenne L(főleg az ügyfél mennyire járna rosszul), az már valóban 1 jó kérdés......
vadmookuska: Azt hittem nem elszek ennyire feltűnő
Gurultunk ma egyet egy jó barátommal Elmentünk Balatonföldvárra ott ittunk egy kis üccsit aztán meglátogattuk a völgyhidat Csináltam két képet Földváron ezt megosztom veletek, csak parkirozunk :
Akkor lebeszéltk egy 1.4-es 9r-ről, hogy rettenetesen drága.
A következő, 1.2-vót.
Fasz sem érti ezt.
Nem én találtam ki.
Hitelt veszek fel a gépre, elküldtem az adatait és visszahívtak, hogy etax érték 20860000.-
Mondom, nem röhögsz! megdöbbensz!