Ilyenkór örülök,hogy ide tartozhatok . Találgathattam volna mi a baj köszönöm a segítséget. Remélem csütörtökön el tudom valahogy vitetni szerelőhöz. Kíváncsi vagyok,hogy mit mond mi a hiba és mennyi lesz. Még 1x köszönöm.
Mivel a legutóbbi használatnál semmi baj nem volt,ez jelentheti azt,hogy nem a fogaskerekekkel van a baj,hanem a léptetővillával,ami akkor törhetett el,amikor először megpróbáltad most indítás után egyesbe tenni!Ez könnyen lehet.Vagyis ez elég valószínű,de biztosat úgyis csak megbontás után fogsz tudni!
Nem lehet,hogy a fokozatok között van valami kis kütyüre ami esetleg el tőrt és beszorúlt a fogaskerekek közé? Ilyen előfordúlhat kérdezem mint tudatlan.
Hát igen valahogy így. De ilyen még a mesébe sincs ezt nem értem én sem mert amikor mentem vele beálltam a gariba megtörölgettem betakargattam most meg kibaszik velem hát ez nem szép dolog egyszerüen nem értem .
Motort beindittom felmelegszik berakom azaz beraknám 1-be de nem tudom lenyomni a váltó kart sem próba felfelé 2-nél úgy recseg mint állat a többi sebességről nem is beszélve. Olyan érzés mintha a fogaskerekek 1 tömbbe összeállna egyszerűen nem értem már meg őrülök. A kuplungra gondoltam először de azt megnéztük és az jó tutira.
Az bizony nem egyszerű.
Űresben emelve lehet forgatni a kereket?
És emellett alapjáraton megy a motor?
kb.
Ez sem hív többet....