Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűtőajtó?
nem nem! nekem van odébb minnyá sírok is! tavaj ilyenkor már javában nyomtam sőőtt már majd össze is törtem! mostmeg .....
Srácok. Valaki nem adna kölcson egy hűtősapkát egy-két hétre? 98-02-ig mindegyik jó.
Az még odébb van.
lassan már motorozol!
mag nagyon elfáradtam.....
Megjöttél?
Ájj-ájj....
Az bizony nem egyszerű.
Űresben emelve lehet forgatni a kereket?
És emellett alapjáraton megy a motor?

kb.
Ilyenkór örülök,hogy ide tartozhatok . Találgathattam volna mi a baj köszönöm a segítséget. Remélem csütörtökön el tudom valahogy vitetni szerelőhöz. Kíváncsi vagyok,hogy mit mond mi a hiba és mennyi lesz. Még 1x köszönöm.
Mivel a legutóbbi használatnál semmi baj nem volt,ez jelentheti azt,hogy nem a fogaskerekekkel van a baj,hanem a léptetővillával,ami akkor törhetett el,amikor először megpróbáltad most indítás után egyesbe tenni!Ez könnyen lehet.Vagyis ez elég valószínű,de biztosat úgyis csak megbontás után fogsz tudni!
Egyik fokozatba sem és a kerék sem moccan lehet,hogy azért mert beszorult? Remélem mert akkor nem biztos,hogy kell váltót cserélnem adja isten.
A léptetővilla lehet,ha semmilyen fokozatba nem hajlandó beugrani!
Nem lehet,hogy a fokozatok között van valami kis kütyüre ami esetleg el tőrt és beszorúlt a fogaskerekek közé? Ilyen előfordúlhat kérdezem mint tudatlan.
Én sem!
Hát igen valahogy így. De ilyen még a mesébe sincs ezt nem értem én sem mert amikor mentem vele beálltam a gariba megtörölgettem betakargattam most meg kibaszik velem hát ez nem szép dolog egyszerüen nem értem .
Amikor legutóbb használtad akkor minden O.K. volt,leállítottad,aztán a következő indításnál se kép,se hang?
A kerék arról nem is beszélek meg se tudjuk mozdítani azért gondolom,hogy a váltó a szar.
Na vissza mecset nézni! Szevasztok
Remélem vmi kis baki van vele! Szoritok
Ha áll a motor (nem jár) hátsó emelőn kereket forgatva próbáltátok?
Motort beindittom felmelegszik berakom azaz beraknám 1-be de nem tudom lenyomni a váltó kart sem próba felfelé 2-nél úgy recseg mint állat a többi sebességről nem is beszélve. Olyan érzés mintha a fogaskerekek 1 tömbbe összeállna egyszerűen nem értem már meg őrülök. A kuplungra gondoltam először de azt megnéztük és az jó tutira.
Te én ezeket már le..om,ha telefonál,hogy jön én megyek a dolgomra majd ha a házam előtt hözöng na akkor haza megyek
Ma felhívott egy srác győrből a motor miatt.
Ez sem hív többet....