Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háttérben is van egy apró ninja.
Nagyon szép gép gratula . A matricát hol vetted?

Itt a turbós 9-es vidi
http://www.youtube.com/watch?v...
hello
Tegnap sikerült felmatricázni a gépet. Ma pedig motorozni egy kurva jót.
Sziasztok!
Francba már!
12 C°-ot napos időt igért a meteorológia és erre mivan!?Egy nagy sz.r esős beborúlt égbolt 3C°
Akkor megnyugodtam. ,
Nyugi nálunk is szar az idő.
Örülök,hogy legalább ti tudtok menni a vassal sajna én nem ez miatt a k..va idő miatt. Találtam egy lálytos vidit a turbós 9-esről megpróbálom feltölteni.
Ma is és holnap is motorozás!
Szép kis darab biztos jól dolgozik a turboval.

De viszont én ma gurultam egy jót, nagyon szép idő volt, annak ellenére, hogy este eshetett kicsit mert itt ott nedves volt még az aszfalt.
Végre látok reményt arra, hogy mégiscsak lesz tavasz
Sajna nincs egyik sem én is most találtam kép keresgetés közben. Kicsit ütős lehet.
Nincs róla olyan kép amin látni a teljes motort, videó esetleg?
Biztos jól megy de ez a gép már kicsit túlzás
Kicsit szarul mehet 9-es nem?
Én nem tudom de az biztos,hogy kiveszem az aksit téliesittéskór minthogy benne hagyjam. Legalább az aksi legyen a szobában hamár a moci nem lehet
Meg tudom attól is függ milyen helyen tartom a gépet,fedett helyen van de mikor fagy akkor is odabent +5 fok van és azért gondolom a +5 fok is csak gyengítette az aksit.
Ez még nem olyan szar aksi úgyhogy nem veszek újat.A gsxf-emben 7 éves volt az aksi és semmi baja sem volt pöcre indúlt a gép.
Igen mostmár én is rájöttem majd felteszem az aksit tölteni,mert azóta felvilágosítottak hogy az indítózás sok energiát felvesz.
De olyan is! Nekem még a gyári van! Pöcc röff 3 hónap állás után!
ja ja én is így jártam az aksival vegyél egy másikat de nehogy úgy járj mint én a Kawától rendeltem csupán 20.ezer vólt én hülye
De ha csak a relé kattog,akkor az tuti a gyenge akksi miatt van!
az én aksim már kuka,csak hosszas töltés után indít, de utána indit
15perc az hosszu idő,
Lemerült az akksi!
ddt500 keményen mész jó nézni gratula. . .
ÁÁ 15 perc alatt jelentéktelen amit rátölt.
lehet hogy az indító relé rakoncátlankodik