Halihó
Kicsit zabos vagyok, mert esik ez a kurva hó már három napja és valahogy nem tudom tolerálni de miért nemtom. Kicsit idegesít , Nem tudom ti hogy vagytok vele de már tele van a tö..m ezzel a hóval.
szevasztok csak ugy megemlitem hogy szelephezag ugyben a csatogas az kizart dolog mivel ezeknel a gepeknel a szelephezag csoken es nem no tehat inkab nyitvamarad a szelep es veszit az erejebol amotor vagy nehezen indul de a szelephezag soha nem no ! most nagyfordulatu motorokrol beszelek ez az en tapasztalatom a csatogas az az en kavamnal is van (636) es rajotem hogy akornyezetvedelmi gazviszavezetesnel van egy rezgoszelep szeru az halatszik (csatog)
Csá! Ismerem én is, volt nála még a régi bringám (bár ne vittem volna). Robogókhoz, meg alapvető dolgokat meg tudja csinálni, de pl. az elektronikához fingja sincs, szóval csak "ugatja a szakmát". Olajcserét, karbiszinkront meg mindenki meg tudja csinálni akit érdekel a dolog, meg van hozzá szerszáma. Szóval semmi bajom vele, de hogy be nem tolom hozzá többet a gépemet az fix. Na üdv.
Szerinted a 16-szelephez elég egy snasz korong készlet?
Senkinek a képességeit nem becsülöm alá,minden szelepet faszán külön ki nérni papirra irni a hézagokat utána meg márpofon egyszerü bár ki meg tudja csinálni ügyi?
Mujahedin
Vagy venni kell a kawához enduró szettet vagy venni egy endurót vagy sm-ót
Kicsit zabos vagyok, mert esik ez a kurva hó már három napja és valahogy nem tudom tolerálni de miért nemtom. Kicsit idegesít , Nem tudom ti hogy vagytok vele de már tele van a tö..m ezzel a hóval.
Holnap viszem hozzá a vasat, egy kis welnessre.
ÁÁÁ. Pokerstarson volt verseny...
Kihaltunk?
addig mosd le a motord és simogasd
Kun Petihez
Senkinek a képességeit nem becsülöm alá,minden szelepet faszán külön ki nérni papirra irni a hézagokat utána meg márpofon egyszerü bár ki meg tudja csinálni ügyi?
Tehát mindenki felejtse el!