Szeva Go.
Én el vittem a gépemet itt helyi viszonylatban orosházán egy motor szerelő sráchoz aki nem csak ugatja a szakmát ért is hozzá
(nem úgy mint én).
Karbi szinkron 5-ezer,szelep hézag 3-ezer lapkánként.
Aki otthon akarja ezt elvégezni az már most felejtse el.
Csocsesz srácok:
Ez a karbi szinkron meg a hézagolás kb mennyibe kóstál,mert lehet szezon elött meg kéne nézetnem. Mondjuk nem hallok és tapasztalok semmi különöset de jobb félni mint megijedni.
Nekem a Pécsi steelhorse-os fickó azt mondta hogy kb 3-4 ezresért megnézi a szelep hézagot meg a karbi szinkront is megcsinálja és beállítja. Szerinte évente nem árt nekem meg ennyit meg ér mert nincs hozzá eszközöm, de persze ott akarok lenni amikor csinálja mert még sosem láttam ilyet meg amúgy is
Lehet azt érezni dolgokban. Nekem főleg a 250-esnél okozott problémákat a szinkron hiánya. Aránylag sokat evett, ha véletlen lefulladtam vele akkor 4-ből 2 alkalommal alig indult be, ha már bemelegedett és valahol megálltam vele pár percre szintén alig akart indulni, hidegen alig volt alapjáratom melegen meg volt olyan is hogy 5000-es volt az alap.
Sziasztok!
Ma kitoltam egy kisebb körre a kawát
nagyon jól esett de azt hittem odafagy a tököm a tankhoz.
Aksinak kellett egy kis töltés érik a cseréje, de amíg hideg vana ddig szerintem felesleges, majd ha jó idő lesz akkor jön az olajcsere aksicsere lánctisztítás karbiszinkron.
csak már jönne
Én el vittem a gépemet itt helyi viszonylatban orosházán egy motor szerelő sráchoz aki nem csak ugatja a szakmát ért is hozzá
(nem úgy mint én).
Karbi szinkron 5-ezer,szelep hézag 3-ezer lapkánként.
Aki otthon akarja ezt elvégezni az már most felejtse el.