Jó hajnalt!
Most jöttem meg a poker versenyről, ezért nem voltam gépközelben.
Bosszús vagyok, mert megint esik a hó.
Hétfő reggelig ki sem dugom az orrom a lakásból...
én is repsolt használtam most! racing 10w50 eset de igazábó olyan semmilyen..bár nem volt olyan durva olajfogyás mint a Castrol power1 el! most a következők között vacilálok
SILKOLENE PRO 4 PLUS ELECTROSYNTEC SAE 10W-50
MOTUL 5100 4T 10W-50
REPSOL MOTO RACING 4T 10W50
AGIP RACING 4T 10W-60
Én meg motorozam délután egy jót
Még azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy kb két heti állás után kissé nehezen megy az indulás. Először csak teker teker az öninditó, semmi röffenés. Aztán röffen egyet leáll, inditom röffen kettőt leáll. Össz vissz dúrván a 10. inditásnál szokott már pöfögni folyamatosan és onnastól már nem áll le. Ez mitől lehet szerintetek?
Csak azért furcsa nekem ez a dolog, mert a volt 250-esem kb a harmadik inditásnál már nem állt le hanem pöfögött folyamatosan.
az elsőhol emeli meg a motort?
Van rajta tartokonzol is, de ha azt leveszed, akkor emeloszemmel is jo.
Most jöttem meg a poker versenyről, ezért nem voltam gépközelben.
Bosszús vagyok, mert megint esik a hó.
Hétfő reggelig ki sem dugom az orrom a lakásból...
Lenne itt egy váltó ha érdekel valakit írjon.
25 pénz
SILKOLENE PRO 4 PLUS ELECTROSYNTEC SAE 10W-50
MOTUL 5100 4T 10W-50
REPSOL MOTO RACING 4T 10W50
AGIP RACING 4T 10W-60
miért jó az észteres olaj?
Még azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy kb két heti állás után kissé nehezen megy az indulás. Először csak teker teker az öninditó, semmi röffenés. Aztán röffen egyet leáll, inditom röffen kettőt leáll. Össz vissz dúrván a 10. inditásnál szokott már pöfögni folyamatosan és onnastól már nem áll le. Ez mitől lehet szerintetek?
Csak azért furcsa nekem ez a dolog, mert a volt 250-esem kb a harmadik inditásnál már nem állt le hanem pöfögött folyamatosan.