probld meg ahogy mondtam amjd szhely felé ne menj el!
Hát az M0-val igen van annyi mert az tetű szar egy szakasz! Én arra nem szoktam már járni mert most már csak zuglóba szoktam lenni onnen meg jobb a városnak menni!
Ha ennyi, akkor add oda neki és kérj garanciát rá, hogy nem fog szétnyílni a hegesztése.
Ez tényleg puszira meglenne. Én úgy számoltam legkevesebb 250000..-
Merre jársz Te bük-re?
m1-en 129-es lehajtónál lemész elméz csornáig ott az ucsó körgyűrűn egyenest mész nem szombathely felé sopron van kiirva! Majd lesz kapuvár utánna meg fertőszentmiklós ott bemész a shell kut után jobbra oda már kivan irva hogy kőszeg 36km!
Majd elérsz zsirához ott balra mész szakonyfelé és az után meg ottlesz bük! Kőszegre meg zsirán egyenest kell jönni!
Szombathely felé hosszabb kőszegre is 36km-el!
dehogy van anyi kocsival! Zuglóbol szoktam jönni kőszegre vagy fordítva úgy legroszabb esetbe is 2 fél
mocival mikor voltam az nics kettő és autópályán betrtottam a 130-at csak néha nem
lényeg mocal nincs 2óra, 1:45 kb! vagy veszek sok piát is itt iszunk a teraszon egyet vagy megállunk akkor vmi kávézoba kificcanunk a teraszra! (ebből felénk nagyon sok van)
Hát az M0-val igen van annyi mert az tetű szar egy szakasz! Én arra nem szoktam már járni mert most már csak zuglóba szoktam lenni onnen meg jobb a városnak menni!
Ez tényleg puszira meglenne. Én úgy számoltam legkevesebb 250000..-
Nekem az út elején még körbe kell mennem az M0-án. Az 40-45 perc, ha nincsen baleset.
m1-en 129-es lehajtónál lemész elméz csornáig ott az ucsó körgyűrűn egyenest mész nem szombathely felé sopron van kiirva! Majd lesz kapuvár utánna meg fertőszentmiklós ott bemész a shell kut után jobbra oda már kivan irva hogy kőszeg 36km!
Majd elérsz zsirához ott balra mész szakonyfelé és az után meg ottlesz bük! Kőszegre meg zsirán egyenest kell jönni!
Szombathely felé hosszabb kőszegre is 36km-el!
Idom meg minek?
Úgyis csak összetörik.
100-150?....
Hogy a picsába?
A vázat is bütykölné?
a két k-s az messze van nagyon
Zdobrotka!
találtam egy csávót aki rendberakná a vasat 100% osra. Szerinted? Sima Béla hallottál esetleg róla?
Meglátsz engem az alpi rucimba aztán olyan vagyok mint egy motorozó giliszta! a 60kilommal
mocival mikor voltam az nics kettő és autópályán betrtottam a 130-at csak néha nem
lényeg mocal nincs 2óra, 1:45 kb! vagy veszek sok piát is itt iszunk a teraszon egyet vagy megállunk akkor vmi kávézoba kificcanunk a teraszra! (ebből felénk nagyon sok van)
Használd a válasz erre gombot, mert nem tudom kihez beszélsz, vagy mire válaszolsz.