enyém üzemképes de én is csak hallgatom.tegnap már egy nagyon defenzív kikanyarodott egy helyihülye elé,aki hátsó fékkel akart revansot venni a megrövidült féktávon.tksra sikerült abszolválnia a srácnak az első motorosnapot
Szia!
Elvileg lehet, hogy rámegy, kapcsolási rajzot kellene átnézni mindkettőn, hogy melyik vezeték milyen jelet ad, ha van ismerősöd aki elektronikával foglalkozik biztos megtudja oldani.Ha érdekel hivj.
Mondjuk budapesten se tv-m se számítógépem, csak az iPad netezésre. De nem nagyon hiányoznak, youtube tele van filmekkel igaz trágya minőségben, de eitkán jut időm filmezni.
Amúgy régebben én is ezt tettem. Mindent DVDre írtam aztán amikor vissza akartam olvasni 1 év múlva és nem tudtam, na akkor kicsit ideges lettem. És nem Princora meg Aritára írtam, hanem TDKról és Verbatimról beszélünk. Na meg Imationről. Az a legnagyobb csalódás volt Drága és szar.
Nem tudják mi a jó. Ezek örök klasszikusok. Nem akarok hülyeségeit mondani, de sztem 50x BIZTOS láttam már minden részt. És még a mai napig röhögök rajta.
én meg hallgathatom a motorokat a 20fokban
Elvileg lehet, hogy rámegy, kapcsolási rajzot kellene átnézni mindkettőn, hogy melyik vezeték milyen jelet ad, ha van ismerősöd aki elektronikával foglalkozik biztos megtudja oldani.Ha érdekel hivj.
Ha lenne elég jelentkező szívesen megszervezem a dolgot...
http://www.kepesmotor.hu/korma...
De öszintén!
Mondjuk kene mar egy nast vennem es azon elferne minden, de inkabb beletankolom iden is a motorba az árát
Szerintem aki most fiatal az már nem értékeli ezeket