Ja jövő hónap 13.-án lesz kész ha minden igaz kíváncsian várom milyen lesz ha nem tetszik akkor irgum-burguml esz ha viszont bejön akkor a cráccal megcsináltatom a Martin design-es fényezést tuti .
Értem ja az tudom hogy ö tud rendelni csak most éppen nem számoltam ennyi kiadással, meg 2 hét mire megjön nekem meg jövö hétre kellene. Ha nem is fék kuplung de legalább fék kell, a kuplungba elég lenne a csavar meg a persely.
a segítségetek szeretném kérni. Van egy 2005-ös, radiális fékes ZX12-es gépcsodám. Most vettem észre, hogy hiányzik a már nem gyári fékbetétről a rezgéscsillapító lapka. Elméletileg a gyáriról kellett volna áttenni, de a szerelő 'lefelejtette'. Mivel - tudtommal - a fékek egyeznek, ezért köszönettel átvenném, ha valakinek van elfekvőben.
Nem estem el! Fékolajcserénél megadta magát a fékkar mert 1 helyen elvolt repedve, a kuplung kar meg kicsit lötyög és szétszedtem akkor láttam hogy a persely elvan kopva benne, és gondoltam mindkettöt lecserélem. Azért sürgös mert hétvégére javul az idö és szeretném használni.
a segítségetek szeretném kérni. Van egy 2005-ös, radiális fékes ZX12-es gépcsodám. Most vettem észre, hogy hiányzik a már nem gyári fékbetétről a rezgéscsillapító lapka. Elméletileg a gyáriról kellett volna áttenni, de a szerelő 'lefelejtette'. Mivel - tudtommal - a fékek egyeznek, ezért köszönettel átvenném, ha valakinek van elfekvőben.
Előre is köszönöm.
Üdv,
D
Hány szemes lánc kell 05-06 636-ra?