jááh..télleg gázsi dikmánhe eefelejtettem no..há bocsájjad meg nékem tezzsírem..
várjá várjá,van egy biznyákom hallgatol ide:eladom akumlátort kávásákiból..meg leviszem a segédvázsat a vasba..meraz aluménium..oszt a pízen meg veszek keríktárcsáárányat lestkkoloma csavarokat drótkefívöl..oszt lefujom a fényezőskamrábahe..sima kamra csak közbe megiszom a pistabászomszéttól lopott hátvánnyóc fokos páleszot osz minnyá hőkamra lösz az ott.!na?há visszautasíthatalna -e az ájánlatom mi?na az hát köpjé bele csapjá bele főnökk..
van kék elox alucsavrom....motoron sose vót...még a kurvához vettem...4 es..kb 6 db van még...csak benne van a csavarosdobozban és már nem annyira uj,,de ha megtörőgeted még lehet.....eredeti valtermoto... vót vagy nyócezer...csapsz még egy sört a többi méllé oszt viheted..
nem kő bekűdjed..hozzad csak kifele....naszályozom én is mostanság...lesem a fiatal tehetségeket...figyelek tőlük tekknikát .szóval gyere ki inkább viszlek egy kört
ez egy jóféle recept...de a pálinkasörkombóra esküszöm most tettünk ágyra pár liter barackot meg szilvát beszarnál olyan fain még úgy is jövök neked egy lityóval...valamelyik naszályozás alkalmával bekűdöm kerítésen
én is veszem...de ha nem tudsz venni megveszem azt eeküdöm ha az úgy oké FABORY...itt vettem én is...fekete,belső kulcsnyílású imbusz csavart.az enyémre való volt 2500ft úgy hogy spannak maradt még a cibere felére is
Na mi van a csatikkal?
Ha marad akkor abból nyakláncot fűzetek
várjá várjá,van egy biznyákom hallgatol ide:eladom akumlátort kávásákiból..meg leviszem a segédvázsat a vasba..meraz aluménium..oszt a pízen meg veszek keríktárcsáárányat lestkkoloma csavarokat drótkefívöl..oszt lefujom a fényezőskamrábahe..sima kamra csak közbe megiszom a pistabászomszéttól lopott hátvánnyóc fokos páleszot osz minnyá hőkamra lösz az ott.!na?há visszautasíthatalna -e az ájánlatom mi?na az hát köpjé bele csapjá bele főnökk..
nekem arany kell, mert cigány vagyok, tudod
....
......400 on,hogy legyen sanszod...
Az a baj, hogy alucsavar nincs a fabory-nál
De asszem ebből kéne Plexi csavar M4x16 peremes egy adag
meg ebből idomcsavar M5x16
és ebből is idomcsavar M6x25
De a service manualba sincs baszki, hogy mi is a pontos gyári mérete ezeknek
A fabory jó ötlet
400-é mattocskára lehet inni...hozzávalók:2 dl vodka 1 szifonpatron és 1 dl málnaszörp,viz
és küldök neked...kb komlpett idomgarnítúrára valót háromezeré