Na csak mert nem vagyok g..ci elmondom az nem bódis hanem egy gyári r6r dob csak matricázva van sajna még mindig nem kaptam választ Sanyíbától de valszeg ez marad mert oly egyedi meg elég jól zenél ezekkel nincs is baj csak mások szerint kicsit gyenge a mocí PC állítás lehet hogy kellene vagy csak még fogyni pár kilót
Strici én le szoktam ütni ezeket nem sok választása van, ha már leütöd és legalább nem tudja eladni. Könnyeb igy alkudozni :D
Uncsitesomék kanadába élnek ha tudok segiteni szoljatok. Lehet oda hamarabb postázzák.
azt nem lehet kivenni abból veszi ajelet a fokozatkijelző....veszi ez is csak szarul..összevissza..aztán multkor lőttem egy egyest..ugy 140 nél...féktávon..nem esett jol...
ja,,mert sajnos nincs fokozatjelem mert szar ez a fos..igy számolnom kell végig hogy mennyit kell visszalövöldöznöm..nem mintha baj lenne de azért jobb ha nem erre figyelek..
Írtam neki egy mailt hogy mivel csak pozitív pontjaim vannak nyugodtan postázhat ide magyarba is! AMugy ilyen cucc kellene neked? Mert akkor folyamatosan lesem majd az ebayt
A réz összedugósra fgondolsz? ha igen Azt nem
Uncsitesomék kanadába élnek ha tudok segiteni szoljatok. Lehet oda hamarabb postázzák.
Írtam neki egy mailt hogy mivel csak pozitív pontjaim vannak nyugodtan postázhat ide magyarba is! AMugy ilyen cucc kellene neked? Mert akkor folyamatosan lesem majd az ebayt
és el ne kezdd hogy csak usába postáz mert nem érdekel ..oldd meg