Kicsit én is szkeptikus voltam az árukat tekintve, hogy mennyire lehet megbízható minőségű, de egyenlőre csak pozitívumokat tudok mondani róla. Meg azért is voltam kénytelen ilyet venni, mert az előzővel nem ment volna át a műszakin és nem volt hirtelen 90 ezer forintom egy gyári tárcsára. Próba cseresznye, majd szezon végén többet fogok tudni mondani róla!
Ezek sajnos sportmotorok, ezért úgy is kell rajtuk ülni. Ha másképp ülsz, mint mondjuk ahogy egy túrán tennéd akkor biza fájni fog a csuklód. Ne engedd el magad, tartsd derékból és akkor nem a csuklódat terheled, ráadásul a döntést is jobban fogod érezni ha törzsből tartod magad.
Igen néztem ezt is. De ez közelebb van hozzánk (Győr) és valóban gyári állapotú. Tetszik az is amit belinkeltél , ismered a motort vagy csak ajánlottad?
Igazából ezekre voltam kíváncsi, köszi a gyors reagálást, tesómnak aki 39 éves egy zzr 400-as van,de az egy kicsit nekem gyenguszka bááááár az is megy azért jól. Nyolcvannal azért nem akarok tötyörögni de lehet hogy olyan is lesz. Még egyszer köszi mindenkinek azt hiszem meggyőztetek. Ő lenne az ,,ha addig meg lesz.
Félidőbe nézd ezt meg: Videocska
Te úgy is szereted őket