Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Strici nézed a meccset?

Félidőbe nézd ezt meg: Videocska
Te úgy is szereted őket
értem, jóltetted
Nem tudom, hogy lehet e ezeket javítani, de saját biztonságom érdekében inkább lecseréltem.
Nekem már nagyon durva volt. Tavaly még elment volna, de idén az új fékbetétekkel nem mertem fékezni 60 felett, mert úgy rázott az eleje.
Préseltetni nem lehet ezeket?
az enyém is ráz és átment a vizsgán. De megjegyezte a fickó hogy figyeljek oda mert ráz :D
Kicsit én is szkeptikus voltam az árukat tekintve, hogy mennyire lehet megbízható minőségű, de egyenlőre csak pozitívumokat tudok mondani róla. Meg azért is voltam kénytelen ilyet venni, mert az előzővel nem ment volna át a műszakin és nem volt hirtelen 90 ezer forintom egy gyári tárcsára. Próba cseresznye, majd szezon végén többet fogok tudni mondani róla!
Rendicsek, szólj majd hogy döntöttél!
Ezek sajnos sportmotorok, ezért úgy is kell rajtuk ülni. Ha másképp ülsz, mint mondjuk ahogy egy túrán tennéd akkor biza fájni fog a csuklód. Ne engedd el magad, tartsd derékból és akkor nem a csuklódat terheled, ráadásul a döntést is jobban fogod érezni ha törzsből tartod magad.
Szép lett bár én ezekben az ebayes tárcsákban nem bízok
amúgy nekem az újabb fejidomos van 2001es és jó választás volt nem bántam meg
Nem ismerem de ha most vennék akkor én tuti megnézném ezt is! Ára jó, szép is tuti nem volt törve szerintem..
Igen néztem ezt is. De ez közelebb van hozzánk (Győr) és valóban gyári állapotú. Tetszik az is amit belinkeltél , ismered a motort vagy csak ajánlottad?
de am szerintem ennyi pénzért már kapsz újabb fejidomosat is!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx6r-4717919
megnézetem ha csak az 1ik tárcsám üt akkor lehetséges hogy érdekell
Ez szép gyári állapotú
A lekerült régi gyáriból az egyik ütött, de a másiknak semmi baja. Az eladó 20 pénzért.
Vámmal, szállítással együtt volt 45 ezer.
faxa, mennyibe került darabja? nekem is kellene vennem :S
Lefényképeztem az új tárcsákat a gépen! Nagyon jól működnek!
Köszönöm!
Szia!
A felniker Nyíregyen JagerR1 kolegánál! A dekniket pedig pepe fújta4mindegyik fényezve van többszörös lakkréteggel!
Meg őő
Igazából ezekre voltam kíváncsi, köszi a gyors reagálást, tesómnak aki 39 éves egy zzr 400-as van,de az egy kicsit nekem gyenguszka bááááár az is megy azért jól. Nyolcvannal azért nem akarok tötyörögni de lehet hogy olyan is lesz. Még egyszer köszi mindenkinek azt hiszem meggyőztetek. Ő lenne az ,,ha addig meg lesz.