Eloszor éns is azt hittem nyugodt tempo ugyis olyan szarok az utak, aztan ellent mondtam saját magamnak. Ha akarod ha nem egy idő utan ugyis huzod neki! :D
Egyébként szerintem szuperul el lehet járkálni ezekkel a mocikal igazábol nekem 2003 évi 636 van. 8000 fordulatig még a barátnőm is simán járkálna vele ha akarna, azt szokták mondani 10.000 felett kezdodik a ninjákon az élet :D A régiebbi tipus kicsit nagyobb volt viszont az ujabbak én ugy látom elég össze lettek zsugoritva Ha mindennapos használatra szeretnéd előtte probáld ki, ugyis beleszeretsz. Kicsit kényelmetlen, de szerintem pont belefér. :D
Bár nekem is csak idén tavasztól van ilyen (zx-6r/99) az előzőhöz képest ami egy zzr-500 volt egy teljesen más világ. A lassabb tempót bírja akár 2 személlyel is 3-4 ezres fordulattól 6.-ban ez kb 80 km/h, kicsit öregesen de megindul, emelkedőn persze érdemes visszaváltani. Városban nem szeretem mert eléggé terheli csuklómat, ez menet közben érdekes módon nem zavar, de lassabb tempónál nem túl kényelmes. A kényelmes túrázgatás az kb 8ezerig tart utána rendesen elkezdi kapkodni magát 14ezerig. remélem tudtam segíteni. Üdv!
Teljesen jó. De ahogy ddt500 írta nem fogsz nyomatékból előzni... 100-110es tempónál nagyon kényelmesen el lehet vele gurulgatni és nem is eszik sokat... (Nekem amúgy 2002es volt)
Üdvözlök Mindenkit! Kérdezni szeretnék,,méghozzá. Motorvásárlás előtt állok (újra) 37-éves fejjel. Ki is néztem egy zx6/1999-es évjáratú motort. A kérdéseim, én már higgadtan szeretek motorozni ami 90-150 km/h órát jelent de inkább átlag 100-110 tempót megyek. Alkalmas-e ez a motor erre az andalgásra is ill 6. ban mi az a minimum amit még elbír mindenféle visszakapcsolás nélkül. Közben azért ha egyedül megyek nyilván meg is hajtom de ez lesz a ritkább eset. Amolyan hétköznapi motorozáshoz megfelelő választás lenne ez? Vagy inkább nézzek más típust? Bár igazából ez tetszik a legjobban az összes kínálat közül. Gsx600f 2002-évjárat ami még szóba jöhet de az rohadt nehéz motor ehhez képest meg technikailag sem éri utol. Szóval,,túrázgatni két személlyel,,100-110 között érdemes megvenni egy ilyen tüzes motort? Válaszokat megköszönöm ha lesznek. Üdv: Balázs
StriciKanegér! A felniket hol csináltatad nyiregyen? Szintereztetted vagy oldoszeres festékkel fujattad le? Jaj meg még a oldaldekni is érdeklne az mivel fújtátok le, vagy kivel csináltattad? Köszi előre is!
Egyébként szerintem szuperul el lehet járkálni ezekkel a mocikal igazábol nekem 2003 évi 636 van. 8000 fordulatig még a barátnőm is simán járkálna vele ha akarna, azt szokták mondani 10.000 felett kezdodik a ninjákon az élet :D A régiebbi tipus kicsit nagyobb volt viszont az ujabbak én ugy látom elég össze lettek zsugoritva Ha mindennapos használatra szeretnéd előtte probáld ki, ugyis beleszeretsz. Kicsit kényelmetlen, de szerintem pont belefér. :D