eladó 1 pár Xenon.tokkal vonóval bőrönddel,ha kell áramot is hagyok a kábelben.mindenkit letakarít azútrúl,főleg refin.monnyuk én csak így használtam.pilyaciár alatt a legjoebb ajánlaté.5ezeré nem eladó,ezesetben fél évig futtatom az aukciót.hely legyen a motorodban ha be akarod szerelni,mert gecinagyok a tranyók.ettől még fog keróra jönni a gép neparázz,de ha sokat mégy úgy akkor világított utad lesz mennyországba.
Szerbusztok!
Srácok milyen olajat és olajszűrőt ajánlotok a ZX6R-be!Csakis túrázni használom,nem pálya párti vagyok!
Az olajszűrő száma kellene hogy megrendeljem!Sajnos nem tudom beazonosítani!
Reg nem jartam mar itt, mert nincs motorom.
Egy kerdessel fordulnek hozzatok.Tud-e vki vmit mondani a hasznaltauton levo 2 db 2oo7-es meg 1 2oo8-as motorrol?Az aruk 1239 E-tol 129o E-ig van.Koszonom elore is valaszokat.
ezt észrevettem egy kettőnek csak a rádobott plusz több vot mint amennyit az enyém ér mind1...átlessük gépet...én élveztem,elsőre nem is vártam jobb időt innen már csak javulni lehet
A mociddal óra szerint 220-230 körül illett volna menni a cél végén. Ideje feltenni -1, +3-at. Nem az új mocik nyomatékosak. Egyik 600-as sem nyomatékos. Gyári áttétellel 2-ben kell venni a célrarát és tépni mint a barom. Ott majd mindenki leáttételezett full rendszeres PC-s (a tiedhez képest +20-30Le) motorral megy. De ez nem zárja ki, hogy a Tied a rossz.
sztem valami a karbikkal...mintha lassan forogna le...célegyenesben 2kiló azt annyi...kigyorsításokon meg egyenesben mintha álltam volna a többiekhez képest
olajszűrő: HF303
Srácok milyen olajat és olajszűrőt ajánlotok a ZX6R-be!Csakis túrázni használom,nem pálya párti vagyok!
Az olajszűrő száma kellene hogy megrendeljem!Sajnos nem tudom beazonosítani!
Reg nem jartam mar itt, mert nincs motorom.
Egy kerdessel fordulnek hozzatok.Tud-e vki vmit mondani a hasznaltauton levo 2 db 2oo7-es meg 1 2oo8-as motorrol?Az aruk 1239 E-tol 129o E-ig van.Koszonom elore is valaszokat.
Pillér Tibi : 20-33-63-849
Tényleg jó srác!
A naked motors-nak volt egy Tibi nevű szerelője, kopasz 30-40-es srác. Nagyon normális volt, sajnos a telefonszámát elkutyultam. Nem tudja valaki?