ha nem iratta át az eredeti vevő akor nem..viszont teljesitményadóilag addig a te neveden van amig el nem adod..papiron..tehát a fizetési kötelezettség magát terheli..a mai napig..ha uj adásvételit irtok...kivételt képez ez alól ha ki volt vonva a forgalomból mikor eladtad
Sziasztok.
Ma kaptam egy levelet a volt zx6r-em új tulajától, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot mert aki tőlem megvette a gépet, baszott átíratni így ő pedig nem tudja átíratni. Mit tudok én ebben az esetben segíteni a mostani tulajnak? Járt már valaki hasonló helyzetben?
Zsolti, néztem ma egy 636-ot amit ti csinosítottatok ki. 2005-ös zöld és tiszta karbon borítású a váz meg a blokk is. A hátsó fékkar le van törve róla, meg csúsztak vele is egyet. emlékszel te erre a mocira, tudsz valamit mondani az előéletéről?
Persze még májusban eladtam, utána volt még egy zxr 400-asom is.
Sikerült eladni?
Ma kaptam egy levelet a volt zx6r-em új tulajától, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot mert aki tőlem megvette a gépet, baszott átíratni így ő pedig nem tudja átíratni. Mit tudok én ebben az esetben segíteni a mostani tulajnak? Járt már valaki hasonló helyzetben?
Reszkessetek a pályákon vazzeee
Sokat csinálunk igy nem tudok segiteni valami közelebb?
Zsolti, néztem ma egy 636-ot amit ti csinosítottatok ki. 2005-ös zöld és tiszta karbon borítású a váz meg a blokk is. A hátsó fékkar le van törve róla, meg csúsztak vele is egyet. emlékszel te erre a mocira, tudsz valamit mondani az előéletéről?
3 komponensű n-tec-es hátsót és 2 komponensű elsőt
Eddig bevált faszán csak a nyomást kell jól eltalálni.
Ja amúgy meg aki akar egy avon viper av60-ast füstölnivalót 180/55 méretbe az meg keressen engem
Aludj egyet a döntésre.
na mentem aludni. Ha nem lesz aki megvegye a sisakod akkor levesestálnak jó lesz
Az eladóval? vetess be belőle és akkor megveszem
Nagy száj, vagy mi van?