Hát nem nehéz . de nézegetem időképen a webcam-okat meg radarképeket és úgy nézem délutánra elmegy remélhetőleg. reggel 8körül a balcsin esett most meg már tisztul az ég arra. itt most kezd el esni de rendesen
Hát srácok nem jók az előrejelzések. 15-20 km-re lakom a ringtől itt még nem esik de nagyon dörög és borul. Majd délután is írok h mi a helyzet. Esetleg ha ma elmarad jövőhéten valaki kakucs?
Sziasztok.
Mogyoród környéki motorosok majd dél v 1 óra környékén tudnának valami helyzetjelentést adni az időről?!
Jó lenne ma menni itt nálunk süt a nap de néztem az időképet nem valami bíztató reméljük délutánra jobb lesz!
kétütemű lendületből kell vele menni ugyhogy a kanyarok elég parák...olyan bevállalós...max seb 160...és igy ment a 2.15.
leért a jövő hét is...sztender és konzolja kicsit elkopott
Asszem 13500Ft. 2 óra egyben. Kezdő pályázóknak ideális. Elég jó a csapat tele visszajáró vendégekkel. De én legtöbbször csak nézőként vagyok jelen mivel a délutáni licencesben szoktam menni. Estére már elfáradok. Ha menni akarsz még mostanában menj mert szep. már korán sötétedik.
Mogyoród környéki motorosok majd dél v 1 óra környékén tudnának valami helyzetjelentést adni az időről?!
Jó lenne ma menni itt nálunk süt a nap de néztem az időképet nem valami bíztató reméljük délutánra jobb lesz!
Előre is kösz!
leért a jövő hét is...sztender és konzolja kicsit elkopott
Elsőre köridő:2.15.
Gondoltam nevezek vele a zx kupára hátha van keresnivalóm vele