Mennyibe kerülne ha újra akrnám lakkoztatni a fej és faridomot?
valakinek ötlet javaslat, afejidom nincs is lakkozva csak festve a faridomot meg átakarta alkítani hogy a ninja felirat aranyló szinü legyen és nemegészen ugy jött össze neki ahogy azt elképzelte, szoval jah, köszi.
Mennyibe kerülne ha újra akrnám lakkoztatni a fej és faridomot?
valakinek ötlet javaslat, afejidom nincs is lakkozva csak festve a faridomot meg átakarta alkítani hogy a ninja felirat aranyló szinü legyen és nemegészen ugy jött össze neki ahogy azt elképzelte, szoval jah, köszi.
Ha tudod a választ akkor neked, ha nem akkor nem, egyébként bárkinek aki tudja a választ hogy hol lehet egy egyalkalmas D licencet váltani. Ugyan azóta keresgéltem és gyanítom hogy ITT megkaphatom, csak most azt nem tudom még hogy kell e sportorvosi valamiakármibármi vagy valami.
Tudtok segíteni hogy hol/hogyan lehet egy alkalmas licencet váltani és hogy mennyi időbe van míg megkapom, mert lehet indulnék az augusztusi zx kupán. THX!
Tetszik?
akkor nem csak én lettem vizes a hétvégén