Utazás egyénileg, szállás az ilyen nagyon occsó, de igényes, igazi motorosoknak, kamionosoknak, meg bajor parasztoknak. Egy kétágyas szoba 5000/éj, egy kétszemélyes apartman 8000/éj.
Csak ottalszunk, a többi az strand, meg koktélbározás az éjszakai 200m-es főutcán. Az alkalom pedig, hogy 36 fokot mondank.
de felajánlottam ingyé..ugyhogy csitt..Tibor:milyen az aszfalt pannónián?hasonlit a ringhez ?vagy fehérebb vagy rücskösebb vagy milyen?csakmer ugy veszek radírt
nagyon lép.... nagyon tetszik ha majd megyek hozzád a fékre azért majd nézzünk rá. amikor tolom akkor kattog. lehet tök normális, nem tudom de amúgy fog mint állat
Akkor ezek szerint javithato. Nagy ko esett le a szivemrol mert ebayen is a legolcsobb szallitassal 1utt 119 dollar...cirka 30 forint. De most ahogy elneztem meg a letort kis fuleket hat ne bassza meg a jo qrva...... hogy ennyire sporoltak az anyaggal illetve muanyaggal mert olyan picsa vekony itt minden hogy nem is lepodtem meg hogy letortek.
Sajnos ennek ennyi az ára. De arra is felkészülhetsz, hogy akármi van újra kell hangolni a pc-t ami 60 rugó Agónál. Nincs 2 egyforma motor. Csak a gyári szórás akkora a benzinpumpánál meg az injektoroknál, hogy az egyik térkép nem jó a másik motorra. Sőt igazándiból még motoron belül sem jó az egyik henger térképre a többihez.
Csak ottalszunk, a többi az strand, meg koktélbározás az éjszakai 200m-es főutcán. Az alkalom pedig, hogy 36 fokot mondank.
Szép fekete. Tapad úgy mint a Hring ha nem jobban. De ehhez én nem értek.
Ivás, szalonna, balaton, ivás, balaton, kolbász, ivás, alvás, kelés, balaton,sör, kolbász,balaton
Egyenlőre Dia meg én.
Csak azért kérdem mert Fonyód-i vagyok 10km
Jobban vagy amugy?
mé kell CSAK 200-al menni...
de nem egy örök darab