Hali csak egy ötlet: Nézd meg a leömlöt nincs-e valahol kirepedve mert szerintem ott fújhat ki... az enyémen ahol össze ér a 4 cső ott van egy kis repedés, és alapjáraton ki sziszeg egy picit.
Az, milyen?
Magyarán nem megy az egyik hengered?
Bemelegszik megjavul?
Magas fordulaton megjavul?
Teljesítményed kissebb?
Vezérlés jó?
Szikra van?
Kompresszíó?
Kartergáz sok? Kevés?
Szekunderrendszer tiszta? Jön fel rajta kipufogógáz?
Sziasztok!
Még én új vagyok.
Megszeretném kérdezni töletek van egy 1998-as ZX 6R-em és alapjáraton olyan hangja van mintha ki fujna a kipufogó szelepnél a motor, de én levettem a hengerfejet be is lett csiszolva és a szelepek is be állítva (10-30 század millimétere ha ez jó? +-5 század eltéréssel) ja és ezt a motort igy ezzel a hibával vettem.
Köszönöm annak aki tud segíteni ebben a problémámban.
Na jó csak vicc volt nagyon faja gép
Magyarán nem megy az egyik hengered?
Bemelegszik megjavul?
Magas fordulaton megjavul?
Teljesítményed kissebb?
Vezérlés jó?
Szikra van?
Kompresszíó?
Kartergáz sok? Kevés?
Szekunderrendszer tiszta? Jön fel rajta kipufogógáz?
néz egy service manualt!
2000-2002-es manualnál pl exhaust 0.22 0.31, inlet 0.11-0.19
98-as sem térhet el nagyon! mentésl le egy manualt!
Még én új vagyok.
Megszeretném kérdezni töletek van egy 1998-as ZX 6R-em és alapjáraton olyan hangja van mintha ki fujna a kipufogó szelepnél a motor, de én levettem a hengerfejet be is lett csiszolva és a szelepek is be állítva (10-30 század millimétere ha ez jó? +-5 század eltéréssel) ja és ezt a motort igy ezzel a hibával vettem.
Köszönöm annak aki tud segíteni ebben a problémámban.
Janou...olyan lett a felni színe hogy beszarsz...még nekem is tetszik...pedig az ritka dolog
de ha megvan a vektoros kawa felirat azt megköszönném ha átküldöd e- mailbe ha nem túl nagy a mérete
defrankó
bizniszelhetnél nekem deknivédőket, úgyis van mindig midnened... (600f 98 PC-31)