Azért fékezéskor jelentkezik, mert teljesen rátámaszkodik a motor.
Ha lassan mész akkor is csinálja, csak még nem veszed észre. Próbáld ki, hogy felgyorsítasz, és egyenletesen húzod a féket a remegést érezni fogod ahogy lassul a rezgés és mit tudom én 40nél? észre sem lehet már venni. Pontosan ilyen volt nekem is.És ezért is jelent meg hirtelen a dolog. Ha kopó alkatrészek mentek volna tönkre a hiba fokozatosan alakult volna ki, és nem csettintésre.
Álló helyzetben ha megrángatod a kereket, de úgy jó izomból, kotyog, vagy nem? Nekem volt szálszakadásos gumim, és ugyan az volt a jelenség mint neked. Gumicsere után jó is lett.
Colos igazából nem nagyon olvastam utána én úgy tudom,hogy a rendőr nem foglalkozik vele csak az autókban lévőkkel. Amúgy ismerősömnek a faterja beköti szakszerűen nekem ez a foglalkozása( autó villamosságis ).
Féknyergekben a dugattyúkat nézd meg lehet,hogy tele van dzsuvával vagy a telóban az oli lehet szar már legalább is sztem. De majd a profik fontosan megmondják és ha hülyeséget írtam akkor bocs .
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A problémám a következő! Kis sebességnél nagyon elenyésző nagy sebességnél sem vészes,de fékezés közben az első futóművem erősen ráz!Kisebb sebességnél 50-100ig enyhébben de 100 felett belefékezve előre-hátra remeg az első futómű!Mi lehet a gond?
Ja, a mai napig ez nem jelentkezett,ráadásul sérülés sem érte a kereket!
Csak már zavar ,hogy a parasztok refiznek én meg vissza villantok hogy lássa nem refi így jártam a kamionnal is eltudjátok képzelni,hogy mennyi lámpa volt rajta bazi sok erre mit csinál felkúrja az összes lámpát ami xenon azt hittem rám olvad a motor meg kellett állnom megnézni ,hogy hol olvadt meg a motor bakker de hál istennek túléltük , .
Amúgy én is akarok bele xenont és hát azért ,mert rendes vagyok lejebb akarom állítani egy kicsit.
Ha lassan mész akkor is csinálja, csak még nem veszed észre. Próbáld ki, hogy felgyorsítasz, és egyenletesen húzod a féket a remegést érezni fogod ahogy lassul a rezgés és mit tudom én 40nél? észre sem lehet már venni. Pontosan ilyen volt nekem is.És ezért is jelent meg hirtelen a dolog. Ha kopó alkatrészek mentek volna tönkre a hiba fokozatosan alakult volna ki, és nem csettintésre.
azt mondták eszembe ne jusson a gyári dobot visszatenni
hajrá Madrid
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A problémám a következő! Kis sebességnél nagyon elenyésző nagy sebességnél sem vészes,de fékezés közben az első futóművem erősen ráz!Kisebb sebességnél 50-100ig enyhébben de 100 felett belefékezve előre-hátra remeg az első futómű!Mi lehet a gond?
Ja, a mai napig ez nem jelentkezett,ráadásul sérülés sem érte a kereket!
Amúgy én is akarok bele xenont és hát azért ,mert rendes vagyok lejebb akarom állítani egy kicsit.