tiszta buzik vagytok! vagy lezbik! nemtom! de egy biztos: MI SIKERESEN BEBASZTUNK és nem vagyunk höjjék! veletek ellentétben!
joe nem jött ő meg kimondottan meleg AUTÓS lett!
perec, muja ,sárkánylady
Nem, 3 fogja, azt ki is csavartam. Csak a belső fúvókán van egy kis gumigyűrű ami miatt kell egy kis erőhatás az aljzat levételéhez. Csak eleinte nem mertem erőltetni, mondom nehogy valamit szétbarmoljak.
én is most vettem újat mer szét volt repedve teljesen az egyik... én is hegesztettem ,nem is egyszer,de 1-200kili és megin szétment...jobban jársz ha keresel egyet
Nem tudom mit csináljak az enyém ahol összeérnek a csővek ott az egyik cső megvan repedve, azt mondták meglehetne csinálni de nincs garancia hogy sikerül mert ahozz telejesen szét kéne vagdosni, azt meg nem szeretném hogy egy össze takonyolt valami legyen
létra!
néztem a képet.elég jó állapotnak tűnik nincs szétbaszva..hogy mennyi lehet benne ... szerintem úgy-8000km -t futhatott,de ez sok minden függvénye/fújták e rendesen ,nem volt e feszes a lánc.../
te kis meleg?
hánysz?
joe nem jött ő meg kimondottan meleg AUTÓS lett!
perec, muja ,sárkánylady
(a karbit szerintem vagy 2 vagy 4 csavar fogja, olyat hogy 3 csavar fogja meg nem lattam...)
így meg ha jól emléxem 25volt postával együtt
Nem tudom mit csináljak az enyém ahol összeérnek a csővek ott az egyik cső megvan repedve, azt mondták meglehetne csinálni de nincs garancia hogy sikerül mert ahozz telejesen szét kéne vagdosni, azt meg nem szeretném hogy egy össze takonyolt valami legyen
néztem a képet.elég jó állapotnak tűnik nincs szétbaszva..hogy mennyi lehet benne ... szerintem úgy-8000km -t futhatott,de ez sok minden függvénye/fújták e rendesen ,nem volt e feszes a lánc.../