Szdbmv!
A legjobb indulattal írom, hailyen kezdő a tesód akkor 125.ös vagy max250.
Asztmondja hogy meg unná a 600-ast,FELEJTSÉTEK EL!
Ezek brutális jószágok, 4-ikbe 220 5-be245-öt megy a 6-ikat nem írom a 900-as ezutánkezd el élni kell ez nektek?
Bőven van időtök meg mindenkinek megtanulni ill. szeretni motorozni.
Ne felejtsd el egy élete van mindenkinek, nemkéne elk..ni.
UI. melegen ajánlom El Diablo és a poklok bugyrai c. oldalra kattints rá.
...a vegyen 500-astról csak annyit, hogy nekem nagyon ajánlották kezdő motornak a gs 500-ast, de szerintem, első motornak nem hátrány ha 190 kg alatt van a motor.... legalább is nekem volt már, hogy meredek lejtőn 0-ra fékezéskor elbénáztam valamit, és a föld felett 30-40 cm-re fogtam meg,és húztam vissza. Gs500 koppant volna...
Szerintem zdobrotka rám gondol... ...ha nem kamikaze a testvéred, akkor sok idő, és benzin-ráfordítással, meg lehet szokni a 600-ast/éjszakai gyakorlás+kihalt utak csigatempóban/. Én még nemrég pl auchan parkoló kihalt részén gyakorolgattam újra, és szerintem még fogok is, amíg jó idő van.
Ha kezdő akkor tényleg elég egy 500-as is!
Persze megint lehet vitatkozni hogy ki hogy bir magával a motoron,
főleg a jobb csuklója
Nekem a kis CBR 600-asom is tudott meglepetéseket okozni,nemhogy a nagy NINJA
Fogadni mernék, hogy öcséd kezdő motoros.
A 9-es túl erős, azt felejtse el!
Kezdőnek szerintem a 6-os is.
Bár van itt aki kezdőmocinak vett ilyet, de szerintem a kategóriákat ki kell motorozni.
Főleg, ha lóerőből sosem elég a felfogás a családban.
Először vegyen xj 600-at.
Egyébként az enyém 108 hp.
Attol függ!Volt-e már motorja,vagy csak ráugrik egy min.120 LE motorra?
Ha kezdő akkor én a "kisebbet"ajánlanám!
Meg mire akarja használni?/Tura,pálya/
A 9-es kényelmesebb az biztos /a legkényelmesebb sportmotor/
Testvérem Kawa ZX Ninja vásárlása előtt áll és megkért,hogy kérdezzem meg a nevében,hogy melyiket lenne érdemes megvásárolnia hosszabb távra!Ezek a tipusok között vacilál,mégpedig zx6r (1998-1999) vagy zx636r (2000-2002) vagy zx9r (1998-2003)?
Attól tart,hogy kis idő után hogyha a zx6r vagy zx636r mellett dönt akkor lehet megbánja,mert nagyobbat szeretne,mivel mint mindenki tudja a legtöbb ember telhetetlen.
...én nem vonnék be kereskedőt,ha nem muszály, ... inkább hitelátvállalás lenne, ha baj lesz...
...de közben eszembejutott, hogy neked nem jöhet szóba mert 'fekete' mint a holló szárnya...
hali
ez nem szép tőletek amit itt műveltek a hölgyekkel!
a megoldás -a régi gép marad a lányoknak ti meg börgettek a tizedessel !
és így mindenki jól jár de főként ti!
Nem igazán.
A lényeg az lenne, hogy ne legyen régebbi 2005-nél.
De a nullásak túl drágák.
Én max 1700000-et tudnék rászánni átiratással, menetkész állapottal, motorbeszámítással.
Tavaj télen én is leveleztem a bolttal amivel Te is, de nem számolták be az akciós ár mellé.
Majd most télen lemennek az árak, lesznek jó kis akciós használt gépek és zdobrotka megindul valami üzlet felé, ahol hajlandóak beszámolni a gépét.
Persze Kawasaki-ért.
A legjobb indulattal írom, hailyen kezdő a tesód akkor 125.ös vagy max250.
Asztmondja hogy meg unná a 600-ast,FELEJTSÉTEK EL!
Ezek brutális jószágok, 4-ikbe 220 5-be245-öt megy a 6-ikat nem írom a 900-as ezutánkezd el élni kell ez nektek?
Bőven van időtök meg mindenkinek megtanulni ill. szeretni motorozni.
Ne felejtsd el egy élete van mindenkinek, nemkéne elk..ni.
UI. melegen ajánlom El Diablo és a poklok bugyrai c. oldalra kattints rá.
Annak idején a 250-es ETZ is földhöz vágott./de szép is volt/
Persze megint lehet vitatkozni hogy ki hogy bir magával a motoron,
főleg a jobb csuklója
Nekem a kis CBR 600-asom is tudott meglepetéseket okozni,nemhogy a nagy NINJA
A 9-es túl erős, azt felejtse el!
Kezdőnek szerintem a 6-os is.
Bár van itt aki kezdőmocinak vett ilyet, de szerintem a kategóriákat ki kell motorozni.
Főleg, ha lóerőből sosem elég a felfogás a családban.
Először vegyen xj 600-at.
Egyébként az enyém 108 hp.
Ha kezdő akkor én a "kisebbet"ajánlanám!
Meg mire akarja használni?/Tura,pálya/
A 9-es kényelmesebb az biztos /a legkényelmesebb sportmotor/
Testvérem Kawa ZX Ninja vásárlása előtt áll és megkért,hogy kérdezzem meg a nevében,hogy melyiket lenne érdemes megvásárolnia hosszabb távra!Ezek a tipusok között vacilál,mégpedig zx6r (1998-1999) vagy zx636r (2000-2002) vagy zx9r (1998-2003)?
Attól tart,hogy kis idő után hogyha a zx6r vagy zx636r mellett dönt akkor lehet megbánja,mert nagyobbat szeretne,mivel mint mindenki tudja a legtöbb ember telhetetlen.
Köszi!
Fent vannak a képek a kamoto.hu-n!
Rolii
Ha melóznom kell ezerrel, akkor még annyi se...
Ha metál fekete lenne még elmegy a lámpát leszámítva...
http://www.motorradonline.de/s...
Kinek hogy tetszene?
Széles utat!
campos@freemail.hu
köszi
Az alighasznált!
Ha be tudnám számoltatni az enyémet X 700000-ért mát csak egy millára kell törlesztőt fizetnem.
...de közben eszembejutott, hogy neked nem jöhet szóba mert 'fekete' mint a holló szárnya...
ez nem szép tőletek amit itt műveltek a hölgyekkel!
a megoldás -a régi gép marad a lányoknak ti meg börgettek a tizedessel !
és így mindenki jól jár de főként ti!
A lényeg az lenne, hogy ne legyen régebbi 2005-nél.
De a nullásak túl drágák.
Én max 1700000-et tudnék rászánni átiratással, menetkész állapottal, motorbeszámítással.
Tavaj télen én is leveleztem a bolttal amivel Te is, de nem számolták be az akciós ár mellé.
Majd most télen lemennek az árak, lesznek jó kis akciós használt gépek és zdobrotka megindul valami üzlet felé, ahol hajlandóak beszámolni a gépét.
Persze Kawasaki-ért.