Hát akkor Te az életben nem veszel ilyen mocit. Hátul nagyon kényelmetlen. Sokkal rosszabb mint a gixer volt. Nagyon széles a faridom és alig használható az utaslábtartó. Talán próbáljatok meg egy 2006-ost.
zdobrotka,... október, november körül derül ki, hogy hogy jönnek össze a dolgaim, és megtartom e a gépemet,avagy lecserélem régebbire. Remélem maradok ezen! ...de ha még sem, és érdekel téged, akkor majd beszélhetünk róla.
De ne éld bele magad, mert minden erőmmel azon leszek, hogy a seggem alatt maradjon...
A végén még rábeszélsz!
Nagyon nem kell győzködnöd.
Valahogyan meg kell fűznöm a kisfőnököt, hogy jó lesz neki a tizedesen hátul.
Írhatnál róla, mit mond a barátnőd a hátsó ülésről.
(igazából csak ez a forró pont a témában. )
A 600-kal az a baj, hogy ahogy egyre újabb évjáratúak úgy kell egyre jobban forgatni őket. Ez most nem Kawa specifikus dolog hanem majdnem az összesre igaz. A 05-06-os 636 a legerősebb 600-as. A Hudson-é már nagyon pályagép. Annyira amennyit amatőr motoros nem tud kihasználni. Az övén 135-ig tart az 1-es, ki az aki 12 000-es fordulaton 1-be veszi a célrarát? 2-ben meg nincs elég tolóerő. Ezzel nem akarom a 600-at leszólni de sajnos nagyon elmentek a pályagép irányába. Az én mocim valami imádni való. Szerintem abszolute nem kell félni Tőle. 4000-nél elkezd megindulni, 6000-nél rúg egy nagyot, 9000-nél egykerék. Szóval ha nem inzultálod akkor nem vészesebb mint egy 600-as. Csak mindent jóval hamarabb csinál.
A gondom a busa 200 LE-vel van.
Akármilyen szarul kanyarodott az ember, 50méter elég volt neki , hogy visszajöjjön és zárja a szöget.
Egyébként biztos vagyok, hogy tényleg nem a 6-R-rel van a gond, hanem a rutintalanságommal.
Többet kellene gyakorolnom, de csak ennyit tudok finanszírozni.
Meg kellene egy újabb moci.
Lehet maradok a 6R-en csak veszek egy 2007-est.
Hudsoné az iszonyúan megzombított!
Télen,
ha lemennek az árak, lehet becserélem az enyémet.
A 2005-ös 10R sokkal jobban tetszik, meg kb ugyan annyiba is kerül, csak iszonyatos,brutális,felfoghatatlan energiája,kicsit sok lenne.(Bár ezt leszarom, mivel lehet vele lassan is menni )
Igazából a főnökömnek nem tetszik.
És a mi családunkban egy ekkora beruházásnak közös döntésnek KELL lennie.
(Ha rajtam múlna vennék egy 0km-es 2008-as 10R-t. )
Van egy lejátszóm aminek nem kedvelem a kezelőfelületét ezért ritkán használom. De amikor már az öszes csődöt mond akkor azt veszem elő és az esetek 99%-ban működik. VLC media player.
...elnézést, hogy ilyen bonyolult megoldást mondtam..
zdobrotka,... ha kell lejátszó, szólj, bár ha jól tudom, az apple honlapjáról letölthető a lejátszó, és nem csak mac.-re, hanem pc.-re is.
Szerintem nem busz indexe,dehát mindenki magatudja.Szerintem meg a pici led indexek undormányok,ennél már csak az a csúnyább mikor olyan pici tükröket tesznek egy sportmotorra.
A lassú embereket a gyors balos és az utána jövő jobbos között kell megelőzni. (10-11 kanyar) Ott a lassúak jó ha 120-130-al mennek. Az utána jövő részen van időd megfelelő előnyt összeszedni.
Mondom, hogy jókat írjál!
Most mit mondok majd neki?
Jézusom!
És nem féltél?
160. Kösz.
De ne éld bele magad, mert minden erőmmel azon leszek, hogy a seggem alatt maradjon...
A végén még rábeszélsz!
Nagyon nem kell győzködnöd.
Valahogyan meg kell fűznöm a kisfőnököt, hogy jó lesz neki a tizedesen hátul.
Írhatnál róla, mit mond a barátnőd a hátsó ülésről.
(igazából csak ez a forró pont a témában. )
Mennyivel mentél hazafele?
Perec vagy Zdobrotka! Átkülditek a videót? A címem: krroli@freemail.hu
Kösz!
Akármilyen szarul kanyarodott az ember, 50méter elég volt neki , hogy visszajöjjön és zárja a szöget.
Egyébként biztos vagyok, hogy tényleg nem a 6-R-rel van a gond, hanem a rutintalanságommal.
Többet kellene gyakorolnom, de csak ennyit tudok finanszírozni.
Meg kellene egy újabb moci.
Lehet maradok a 6R-en csak veszek egy 2007-est.
Hudsoné az iszonyúan megzombított!
Télen,
ha lemennek az árak, lehet becserélem az enyémet.
A 2005-ös 10R sokkal jobban tetszik, meg kb ugyan annyiba is kerül, csak iszonyatos,brutális,felfoghatatlan energiája,kicsit sok lenne.(Bár ezt leszarom, mivel lehet vele lassan is menni )
Igazából a főnökömnek nem tetszik.
És a mi családunkban egy ekkora beruházásnak közös döntésnek KELL lennie.
(Ha rajtam múlna vennék egy 0km-es 2008-as 10R-t. )
Megoldódott.
Hááát Perec.....
Valami buzi naked-bike mindig közöttünk vergődött.
A köcsögök!
De a szervízutas jeleneted komoly nagyon!
VLC media player.
zdobrotka,... ha kell lejátszó, szólj, bár ha jól tudom, az apple honlapjáról letölthető a lejátszó, és nem csak mac.-re, hanem pc.-re is.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...