ne hari siettem vele, mert kunmadárra már az uj szürővel akartam menni, de sajna közbeszolt a meló, ugyhogy tényleg linkre buktam el azt a 7 rugót, sorry, legközelebb nem kapkodok
örülök,h azért nem jöttél mert messze van,igazi motoros vagy . .Kunmadáron volt vagy húsz 12es,és indultak is páran .
Bird mestert jó volt látni,egy igazi vadállat a gépe .
Jó buli volt,csak a 12es találkozóról nem tudott szinte senki .
Tele volt a parkoló rész,és sok 12es is volt szétszórva köztük,csak a gazdáját kevésnek láttuk .
jó reggelt zsiványok, örülök hogy mindenki hazaért épségben, és sajnálom hogy nem lehettem ott hiábavaló kapkodás megint, de sajna ezt a melót nem dobhattam, és ilyenkor senki nem ér rá mindenki tele van munkával, a f@xom ki van
Tegnap voltam Siófokon a veterán motoros talin és találtam 2 szürke első évjáratos tizenkettest Bár a tulajokkal nem tudtam beszélni. Az egyik egy teljesen gyári, a másikon volt Shark dob nagyon szép hanggal. Utána meg megnézegettem egy BMW K1300S-t. Irdatlan nagy tehén az a motor Motoros tali ellenére inkább a Volgákat meg Moszkvicsokat volt érdemes megnézegetni. Igényesen helyreállított motor volt vagy 10db. Az egész olyan volt mint egy lomtalanítás. Még a szarrá kopott bütykös gumikat is kirakták árulni. Lehet jövőre kiállok én is árulni a kockásra kopott Pilot Powert, meg a kopott téli gumikat, hátha keresek rajtuk 500ft-ot
már haza is értem , mentem 440km-ert,találkoztam Jimiellel,Marcival,Domival,Bird mesterrel,és 9363mal ,fasza napom volt.aki nem jött az basz6ja .ja és Adriatya is csessze meg,h nem szólt,h megy ,mert láttam,h ott vót .
De biztos jó volt bukni 7000-ret...
Bird mestert jó volt látni,egy igazi vadállat a gépe .
Jó buli volt,csak a 12es találkozóról nem tudott szinte senki .
Tele volt a parkoló rész,és sok 12es is volt szétszórva köztük,csak a gazdáját kevésnek láttuk .
Marcipán75 ébresztő, indulunk!