Hali. Van esetleg valakinek idom / idomszett 2006-200710es hez? nekem van egy két kis repedés itt ott és nem akarom hegeszteni ha nem kell, akkor ezeket eladom olcsóban valakinek ha érdekel valakit.
Előre is köszönöm a Választ
Kb azonnal a 2008 utáni megoldja a problémát. Nekem csúnya munkát végzett. Kvasokba került. Ha valami csörög zörög a hengerfejben irány a szerelő. A felsorolásból kimaradt a váltó. A 4. könnyen elszáll. Lesarkallja a kapcsoló körmöket. Szerencse kell hozzá hogy bontottan kapj hozzá, épp ezért nem olcsó. Újonnan sem filléres
Nincsen mit.
Egy ilyen lemezdarab megoldja neked is a fékkar használhatóvá tételét.
Szerintem szimplán vagy rengeteg volt raktáron a gyárnak, vagy olyan beszállítói ajánlatuk volt, hogy az optimális helyett ezzel szerelték a típust, esetleg ha a saját lapkája cserélhető, akkor rossz vastagságot kapott.
Pár dolgot elcsesztek, de nagyon (ECU működés hibás O2 szenzor(ok) esetén, TPS cserélhetősége, szeleprugó tányérok, ...) - amúgy viszont :D
Köszi. A fék folyadék ki van cserélve legtelenitve is lett többször is hátha az a probléma címszóval. Fék amúgy hibátlan csak hosszú a kar útja de hozzá kell szoknom és kész.
Még a motor is teljesen új (nekem) a másik motor után mindenben más.
Köszi
Esetleg gyári baloldali V idomot meg hasidomot!
Vennék 04-05 Zx10r-hez jó állapotú idomgarnitúrát!
Üdv.
Előre is köszönöm a Választ
Egy ilyen lemezdarab megoldja neked is a fékkar használhatóvá tételét.
Szerintem szimplán vagy rengeteg volt raktáron a gyárnak, vagy olyan beszállítói ajánlatuk volt, hogy az optimális helyett ezzel szerelték a típust, esetleg ha a saját lapkája cserélhető, akkor rossz vastagságot kapott.
Pár dolgot elcsesztek, de nagyon (ECU működés hibás O2 szenzor(ok) esetén, TPS cserélhetősége, szeleprugó tányérok, ...) - amúgy viszont :D
Még a motor is teljesen új (nekem) a másik motor után mindenben más.