Nem tudok annyit motorozni mint szeretnék, illetve ha tudok is másik márkát használok, ezért vált eladóvá.
De a Tátrát,Bükköt és a Mátrát is jól ismeri, magától fordul ha kell :)
Üdv mindenkinek!
Szeretném meg kérdezni, hogy fateromnak van egy kawasakija 2005-ös évjáratu zx10r! Pár hete műszaki előtt ledes helyzetjelzőt vissza kellett teni gyárira majd vissza raktuk a ledeset! Utána gyújtásra teszi, indít, pöfög az alapjárat rakot egy 1-est és puff sötét minden... Biztosíték csere(30-as a tank alatt) utána 2 hétig minden nap ment vele semmi gond! Majd egyszer megint ugyan ez... Pár óra elteltéve(nem nyúltunk hozzá csak haza lett tólva) mint ha semmi nem történt volna el indult! Rakot egy 1-est elindult vele 50m és megint se kép se hang... Most még biztosítékot nem néztük meg, hogy jó-e de mi lehet a gond??? Aksi csinálhat ilyet 5éves kb
Újabb kawát nem de BMW-t próbáltam, nem tetszett. Én nagy vagyok az új motorok kicsik, illetve csak nagy fordulaton akart élni a motor, én nem ezt várom egy ezres géptől. Olyan volt mint egy turbós 750-es.
De a Tátrát,Bükköt és a Mátrát is jól ismeri, magától fordul ha kell :)
Alapesetben nem terveztem de tegyél ajánlatot, hátha :))
Esetleg ha valaki ilyet keres, eladó a motorom..
https://www.kepesmotor.hu/kawa...
Üdv:
Daz
Elkelt!
Eladó 2008-2010-es ZX-10R gyári rendszámtábla tartó, rendszámtábla világítással.
Nekem van egy Bódis dupla full titán Slip-on teljes rendszerem ha esetleg érdekes lehet!
06-07 tizesre keresek sport kipufogó párt, ha van eladó valakinek jelezze.
Köszi
Engine Oil:
Type: API SG, SH, SJ, SL or SM with JASO MA, MA1 or MA2
Viscosity: SAE 10W-40
Capacity: 3.7 L (3.9 US qt
2008-as zx10r-hez keresnék jobbos és balos nagy oldalidomot.
Ha bárkinek lenne, kérem jelezzen!
04-05 évjárthoz alkatrészek eladók.
Édekődni 20 527 2973
Valakinek nincs elado zx10r gen3 (08) lengokarja?
Lehetoleg szep allapotu.
Szeretném meg kérdezni, hogy fateromnak van egy kawasakija 2005-ös évjáratu zx10r! Pár hete műszaki előtt ledes helyzetjelzőt vissza kellett teni gyárira majd vissza raktuk a ledeset! Utána gyújtásra teszi, indít, pöfög az alapjárat rakot egy 1-est és puff sötét minden... Biztosíték csere(30-as a tank alatt) utána 2 hétig minden nap ment vele semmi gond! Majd egyszer megint ugyan ez... Pár óra elteltéve(nem nyúltunk hozzá csak haza lett tólva) mint ha semmi nem történt volna el indult! Rakot egy 1-est elindult vele 50m és megint se kép se hang... Most még biztosítékot nem néztük meg, hogy jó-e de mi lehet a gond??? Aksi csinálhat ilyet 5éves kb