Értem. Én ha jól láttam 2 cső van a házon és ott a váltó felől jövő csövön jön be az olaj.
van egy kis szivacs benne aminek meg kellene fogni de valami oknál fogva nem fogja sajnos.
Elő fordulhat hogy ha leesik egy ilyen vákuumcső akkor álló helyzetben való túráztatásnál olyan hangja van mintha kompresszoros lenne? legalábbis olyan 3000-ről ahogy esik vissza a fordulat akkor adja ezt a hangot?
Sajnos nem az. Tegnap és ma elvoltam vele, kicsit erősebb tempóban is mentem. Menet közben van, hogy elgyengül nem pörög ki utána meg megy mint a golyó. viszont otthon vettem észre hogy elfogyott kb 3 deci olaj és a légszűrő ház tele van olajjal. viszont amikor elindítom a motort és akár szabályzásig húzom nem füstöl semmit. 32 ezer van benne elvileg. A szerelőm azt mondta az eddigi szervizek alapján hogy szerinte valós. Valaki találkozott ilyesmivel már? Esetleg lehet attól az olaj a légszűrőházban hogy kihagy?
Előre is köszönöm a segítséget.
Hali! Érdeklődnék hogy valaki találkozott-e már olyannal 06-07 zx 10-nél hogy néha egy pillanatra kihagy a gyújtás ritkán fordul elő és inkább magasabb fordulaton. ha valakinek van ötlete esetleg azt is szívesen olvasom. előre is köszönöm.
Minimalis esztetikai hibaval a belso reszen.
Osszekotpcsovel, bilincsekkel a felszereleshez.
40ezer forintert elado
Kecskemeten veheto at.
https://www.kepesmotor.hu/kawa...
van egy kis szivacs benne aminek meg kellene fogni de valami oknál fogva nem fogja sajnos.
Elő fordulhat hogy ha leesik egy ilyen vákuumcső akkor álló helyzetben való túráztatásnál olyan hangja van mintha kompresszoros lenne? legalábbis olyan 3000-ről ahogy esik vissza a fordulat akkor adja ezt a hangot?
Előre is köszönöm a segítséget.
705085659
04-05 évjárathoz alkatrészek eladók.
Sérült és épp váz,segéd váz,lengő villa
Komplett blokk,hiányos blokk és alkatrészek
Első,hátsó kerekek
Villaszárak ,villahíd,féknyergek,tárcsák,rugóstag
Kábelköteg,kapcsolók
Lábtartók,blokk tartók
Full titan Akrapovic rendszer(sérült)
Sérült és épp idomok,h.ülés
Brembo féknyergek
Stb...
Érdeklődni 20 527 2973
Keveset hasznalt, sajat motoromrol valo.
2004-2005 zx10r
35ezer forint
Kecskemet