Hello Mindenki.Volna egy új női kawasakis kertésznadrág (lányra) való inkább?!Ha esetleg valakit érdekel adatlapon megtalál.Csere hasznos dologra érdekel...
Sziasztok!
Ma végre kijavítottam a mocit. A blokkhoz sikerült olyan festéket kevertetni hogy meg se látszik hogy fújva volt az oldala. A hasidomot is sikerült szépen kijavítanom annak ellenére hogy eltört meg hiányzott belőle egy darab. De kész a gép. Már csak le kell mosni teljesen és kész is
azért nincs hirdetés mert ne feltétlenül akarom eladni csak beírtam...
műszakilag hibátlan oldalt a deklin van rajta horzsolás más baja nincs... illetve van nekem is hasidom, z1000 plexi, meg üléspúp ami a képeken nincs még rajta... meg van egy xenon is amit be lehetne tenni
Kedves Márkatársak !
Végkiárusítás ! ICON, HJC sisakok harmadáron - Frank Thomas, Motrax, HJC, Spool, Icon, Soul Race termékek
Ezt ne hagyjátok ki, a régi importőr szó szerint raktár kisöprést tart !
Kb. féláron adják a cuccokat. Sisakok, ruházat, bőr, textil cuccok, kesztyűk, protektorok.
Már csak ma, péntek, szombat vannak nyitva ,délután kettőig.
XIX. Üllői út 202. Ganz Műszer irodaház, kifelé a baloldalon. Bekanyarodsz balra a kis utcába az irodaház mellé, és az utca jobb oldalán az iparterületen hátul egy raktárban vannak.
Én vettem magamnak egy HJC FG-15 sisakot, F. Thomas textil dzsekit, Icon bőr kesztyűt és a kawára egy hátsó emelőszem-bukógombát. Megyek vissza az asszonnyal, kell neki kesztyű, meg nadrág.
Telefonos bejelentkezés: 06307032454
Emailben tudok küldeni tételes listát árakkal és egy pdf-t.
Széles utat !
És van egy eladó gyári plexim a régi z750-re, ha valakit esetleg érdekel.
Hamar melegszik, 10000 belefér, és ha nem végeled lapon akkor sose csúszik750-en.
(42000ft volt az első és hátsó)
BRIDGESTONE BT 021 (180/55,120/70)
szerintem megérte...
Szerintetek?
Ma végre kijavítottam a mocit. A blokkhoz sikerült olyan festéket kevertetni hogy meg se látszik hogy fújva volt az oldala. A hasidomot is sikerült szépen kijavítanom annak ellenére hogy eltört meg hiányzott belőle egy darab. De kész a gép. Már csak le kell mosni teljesen és kész is
műszakilag hibátlan oldalt a deklin van rajta horzsolás más baja nincs... illetve van nekem is hasidom, z1000 plexi, meg üléspúp ami a képeken nincs még rajta... meg van egy xenon is amit be lehetne tenni
Végkiárusítás ! ICON, HJC sisakok harmadáron - Frank Thomas, Motrax, HJC, Spool, Icon, Soul Race termékek
Ezt ne hagyjátok ki, a régi importőr szó szerint raktár kisöprést tart !
Kb. féláron adják a cuccokat. Sisakok, ruházat, bőr, textil cuccok, kesztyűk, protektorok.
Már csak ma, péntek, szombat vannak nyitva ,délután kettőig.
XIX. Üllői út 202. Ganz Műszer irodaház, kifelé a baloldalon. Bekanyarodsz balra a kis utcába az irodaház mellé, és az utca jobb oldalán az iparterületen hátul egy raktárban vannak.
Én vettem magamnak egy HJC FG-15 sisakot, F. Thomas textil dzsekit, Icon bőr kesztyűt és a kawára egy hátsó emelőszem-bukógombát. Megyek vissza az asszonnyal, kell neki kesztyű, meg nadrág.
Telefonos bejelentkezés: 06307032454
Emailben tudok küldeni tételes listát árakkal és egy pdf-t.
Széles utat !
És van egy eladó gyári plexim a régi z750-re, ha valakit esetleg érdekel.
egy kis leírást tudnál róla adni, műszaki, állapot, stb. kösz!
Milyen plexi van a motorodon?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_1000-4580
450