Szép lett a végeredmény. Majd ha elszánom magam Én is nekiesek... de lehet megmarad a következő télre.
Az üléseim még mindíg a Panyó cimborájánál vannak, annyira nem volt sürgős, elvileg a napokban kellene készen lenniük. Te megcsináltad már a hátsódat?
Hello TeeBee,
mivel mekkmester vagyok nem én csináltam, de állítólag nem volt nagy kunszt. Ha jól emlékszem 6 led a digi kijelző alatt és 4 a fordulatszámmérőnél.
Az egyetlen nehezítés az, hogy a kijelző lábai be vannak forrasztva, úgyhogy az pepecselés mire kijön.
Nemrég én is beruháztam egy xr-1100ra jóárasitva
HJC FS-MAX-ot cseréltem le,megelégedtem volna azzal is, csak marha nehéz sityak igy 2szezon után menni kellett neki.
Merrefelé és mennyiért vetted a sisakod? Én is most készülök venni valami jófélét..külfüldön nézeget nekem az eggyik haverom, kinnt nagyon jó áron vannak pl xr-1000-ek, sőt multkor talált Hopkibnsos Arai-t 80 ezerért de mire megrendelte volna elfogyott...
Egyelőre még csak a gyapi dolgai és a hátsó sárvédő változik, a gyári cuccokat nem akarom bántani. Ha sikerül szerezni egyéb elemet, akkor azok is változnak. Ebben az a jó, ha nem tetszik, átcsiszolom és jöhet az új festés rá.
Itt volt már az ideje, hogy rávedd magad a festésre...
Az egész moci ezt a design-t fogja kapni?
Az enyémre télen felkerült a Gyapi féle rendszámtábla-tartó + a fehér indexek.
És tovább zöldültem Jókis Caberg, hamár nincs százezrem egy bukóra...
Szinte készen vagyok a festésekkel. Bár volt egy kis baleset az egyik hűtőtakaróval, lakkozás közben leesett, úgyhogy újra kellett festenem. Most itt tart. És lakkozásra kész a hasidom is. Remélem nem lesz több problémám vele.
na akkor ez a téma is megoldódott. Viszont szerintetek ezzel a bio üzemanyaggal elmennek a mocik E85 vagy mi a neve és egy százassal olcsobb mint a rendes benz. Mert sok kocsiba nyomják és azok is elmennek vele
Fém fékcső valakinek? Z1000-en volt, de a ZX10 fékjeihez rövid.