Elég dinamikusan mozog? mivel h 200kg fölöti , am mennyi ennek a max sebessége? megvételnél mit az amit plszem előtt kell tartani, milyen betgségei lehetnek ami általános
Egy páran elmegyünk az évadnyitóra, márc 15-én B.Füredre. Utána Kawa börze, ott szinte mindenki ott lesz, aztán a többi. Pl. Kawa napok. Oda még a Janika is eljön.
Még nem lett elvágva, lehet eladom ha összejön másik dob, ha megmarad akkor hamarosan el lesz vágva
Jól van ha van vmi jó kis motorozás szólj és ha ráérek megyek
Látom a kiput még mindig nem rövidítetted meg. Esti és VEM akkor OK. Április 20-n újra forgalomba helyeződik a gépem és utána minden szabadidőmben irány a Mátra. Kell egy kis edzés, hogy visszaszokjak, fél éve nem gurultam a Z-vel csak robogóztam. Ha van időd és kedved egy kis Mátra TT-re (by: lapeszR1) várlak, majd csapatunk egy jót.
Szeva Jani! Szerintem május 21 kawa esti lesz az első, utána 23 és 30-n VEM. MERSZ időpontokat még nem tudom de, ha lesz 21. előtt akkor arra mennünk kell. Áttételezés -1 +2? Vagy valami durvább? Netán -2 +3?
Most szeretnék venni egy mocit és egy z750 esben gondolkodom, viszont 198 magas vagyok, kénylemes lehet ez a moci?
Miklóson is van hó
a GIVI443FZ típus kell rá. Nézd meg itt: http://www.roadridershop.hu/in...
Üdv
billy
Jól van ha van vmi jó kis motorozás szólj és ha ráérek megyek
-1 +2 lesz elég az egyenlőre
mikor megyünk pályázni meglesz az áttételezésem aztán nyomhatjuk