Ha megnoveled akkor az se kicsi...
Egyebkent halalom ha nem latom az index visszajelzojet. Egyfolytaban attol felek, hogy megy, es emiatt elutnek.
Uh a kijelzoket mindenkepp szeretnem latni...
Egyebkent csak turazni hasznalnam, itthonra marad a magneses kicsi taska
Nekem egy "Minea" van, elég kicsi, de a célnak megfelel. Nagyobb már zavaró lehet, szerintem. Bár van, aki egy emeletes házzal az ölében is tud vezetni... És szeretem látni a mutatókat...
Ha ebay-ezel es latsz ilyesmit akkor legyszi gondolj ram, es ertesits.....
Zeeeee altal kuldott oldalon lattam olyat amilyet elkepzeltem......
Koszonom elore is!
Szia!
Kappa-Euromotor
Givi- Van itt egy srác az apróban aki minden givire tud kedvezményt.... Keresd a táskáknál...
A kappa 20 körül van a givire nekem legutóbb 16-17 körüli árat mondott a srác
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Van egy 2005-ös kawasaki z750-em és nem tudok hozzá sehol találni egy hátsó doboztartót. Kaptam olyan infókat, hogy ehez a motorhoz nem is gyártottak ilyet csak a z750s-hez. Ha valaki mégis tudna eladót vagy egy olyan oldalt, vagy helyet ahol ilyennel foglalkoznak akkor megköszönném az információt!
Z1000 (2005) hibátlan első-hátsó futómű lehetőleg egyben eladó, mivel ZX10-é került bele. Adom hozzá a 4 dugós fékeket betétekkel, illetve tengelyt, igény szerint fém fékcsövet is. kb. a bontós ár feléért elvihető. A hét végéig még benne van a motorban. 750-esbe ideális!
Most rajzolgatom, hogy milyen bukkogombat keszitsek ra
Lassan kezdenek alakot olteni az elkepzeleseim a motoron
Egyebkent halalom ha nem latom az index visszajelzojet. Egyfolytaban attol felek, hogy megy, es emiatt elutnek.
Uh a kijelzoket mindenkepp szeretnem latni...
Egyebkent csak turazni hasznalnam, itthonra marad a magneses kicsi taska
A tankbor is hasznalt, de nem latszik rajta, hogy mar valaki mar elnyutte volna.....
Zeeeee altal kuldott oldalon lattam olyat amilyet elkepzeltem......
Koszonom elore is!
Nem tudsz olcsobban valahol ?
Kappa-Euromotor
Givi- Van itt egy srác az apróban aki minden givire tud kedvezményt.... Keresd a táskáknál...
A kappa 20 körül van a givire nekem legutóbb 16-17 körüli árat mondott a srác
hepcko & becker, de nézd meg a louis.de illetve a polo-motorrad.de lapjait, biztos van
De megvan, de most sajna kell nekem is!
Nincs meg Neked venetlenul a kicsi Zerol a Bagster taskad?
Z1000 (2005) hibátlan első-hátsó futómű lehetőleg egyben eladó, mivel ZX10-é került bele. Adom hozzá a 4 dugós fékeket betétekkel, illetve tengelyt, igény szerint fém fékcsövet is. kb. a bontós ár feléért elvihető. A hét végéig még benne van a motorban. 750-esbe ideális!