Ugyan ez a jelenség volt nálam! Az enyém egy 2010-es nyári kiadású ninja. Ugyan ez a jelenség: szobahőmérsékleten fel megy a második fehér csíkig de középre nem áll fel. Termosztát csere után a jelenség megszűnt és azóta is boldogan szelem vele a kilométereket.
Sziasztok!
Van egy 2009-es 250r-em, és olyan problémám van hogy nem melegszik fel üzemi hőmérsékletre. Termosztátot kellene cseréljek? Volt már valakinek ilyenbe tapasztalata ebben a típusba? Szobahőmérsékleten zárt állapotban van termosztát.
Válaszokat előre is köszönöm.
Van meg ket kormanykapcsolo meg egy baloldali dekni de lehet kihagytam meg v mit ezek mind benne vannak a csomagba varom az ajanlatot szabaduljak megfele az egész kocerajtol valaki vigye el őket
Elado megmaradt bontott hibatlan alkatrészek 2010 es 20e kmes motorbol egyben verhetetlen áron befoliazva varja az uj gazdajatomplett farokidom sarvedovel lampaval es a tank farokidom kozti fekete burkolat hatsokerek jo gumival tarcsaval legovillaval rugostaggal lanckerekkel hatso fekmunkahengerrel, zold hibatlan tank na jo egy ket kicsi karccal, injektor, henger fotengely dugattyukkal hajtokarokkal nyugvocsapaggyal komplett valto, generator, bovdenek,elektronika, komplett hengerfej, lancfeszito, elso fekmunkahenger, fek es kuplungkarok munkahengerrel, egy kiló csavar meg egy onindito igazabol 100 ezer az áruk de jo ajanlatert egybe vihetok nekem csak utba van valaki vigye el ezen kivul aprosagok vannak meg akit erdekel mv-agusta@gmail.hu
Valaki megismerkedett már közelebbről a gyári olajszűrőjével?
Én a legutóbbi cserekor kezdtem el jobban szemügyre venni, kíváncsi voltam, hol gyártották, de semmilyen jelzést nem találtam rajta, se típusszámot beütve, semmit (ellentétben pl. a HiFLo szűrővel).
Most gondolkodni kezdtem, hogy lehet nem gyárit raktak bele legutóbb... Vagy ez normális, hogy a szűrőn semmilyen jelzés nincs?
Hello!
Sikerült ma felültetnem a kisninját egy járdaszegélyre aminek következtében szétrepedt az olajleeresztő csavar lyuka . Mindig azt gondoltam, ha ilyen helyzetben leér a motor alja, akkor azt a himba bánja majd mert az lejjebb lóg. Mindegy.
Szóval egyrészt a járdáról "leugratással" vigyázzatok, másrészt tud valaki valakit aki tudna segíteni az alkatrész cseréjében?
http://www.ebay.at/sch/i.html?...
Ugyan ez a jelenség volt nálam! Az enyém egy 2010-es nyári kiadású ninja. Ugyan ez a jelenség: szobahőmérsékleten fel megy a második fehér csíkig de középre nem áll fel. Termosztát csere után a jelenség megszűnt és azóta is boldogan szelem vele a kilométereket.
http://olx.hu/hirdetes/kawasak...
Érdekelne egy hátsólámpa termosztát meg egy hőgomba.
Mennyiért adnád ezeket?
Van egy 2009-es 250r-em, és olyan problémám van hogy nem melegszik fel üzemi hőmérsékletre. Termosztátot kellene cseréljek? Volt már valakinek ilyenbe tapasztalata ebben a típusba? Szobahőmérsékleten zárt állapotban van termosztát.
Válaszokat előre is köszönöm.
Köszi. Nekünk a jobb oldalából hiányzik egy darab az idom illeszkedésénél.
Sérült van amit üvegszalaznibtudsz vagy 2 ből csinalni egyet ha bovebben erdekel csinalok kepeket
Keresek Kawasaki Ninja 250R 2008-as motorhoz alkatrészeket!
Jöhet bármi! (Csavarok, hűtő, gumik, bármi...) Köszönöm!
Ide is írhatok: eladomotorosruha@gmail.com
http://www.kawasaki.hu/hu/news...
Én a legutóbbi cserekor kezdtem el jobban szemügyre venni, kíváncsi voltam, hol gyártották, de semmilyen jelzést nem találtam rajta, se típusszámot beütve, semmit (ellentétben pl. a HiFLo szűrővel).
Most gondolkodni kezdtem, hogy lehet nem gyárit raktak bele legutóbb... Vagy ez normális, hogy a szűrőn semmilyen jelzés nincs?
Sikerült ma felültetnem a kisninját egy járdaszegélyre aminek következtében szétrepedt az olajleeresztő csavar lyuka . Mindig azt gondoltam, ha ilyen helyzetben leér a motor alja, akkor azt a himba bánja majd mert az lejjebb lóg. Mindegy.
Szóval egyrészt a járdáról "leugratással" vigyázzatok, másrészt tud valaki valakit aki tudna segíteni az alkatrész cseréjében?