megvan a kipufogóm hangja, eddig el volt dugva benne úgylátszik :) nagyon szép lett legalábbis én nagyon meg vagyok elégedve vele! csak ajánlani tudom! annyi h a hangtompítót nem kaptam mivel nem szóltam előre hogy kérem, de utólag is megcsinálja ha kell azt mondta, de szerintem nagyon szép a hangja és egyáltalán nem zavaró! (felesleges a tompító)
35kw-ra nem tudják fojtani, csak 25-re pl cegléden szakszervízben olyan 50ezerbe fáj, plusz az új műszaki. esetlegesen okmányirodában elírhatják "véletlen" a 36-37-et 35-re, de az csak sztem forgalmiban jelenik meg így, ami mondjuk elég is mivel a rend őrei ezt látják, esetlegesen bevállalod a magyarázkodást, ami ha nem jön be 40.000.-
Én mindenképp a kézi mosást javasolnám mert nekem a mosó leszedte a dekliről a festéket egy kis részen. Szóval csak óvatosan....de biztos ez az én hibám volt, csak nehogy Te is így járj! :)
Szia,
Ha adsz mailcímet akkor átküldöm amit én is kaptam erre a kérdésre
Nagyon jól összefoglalja. Egy world doksi.
Kalkulálni átírásra meg költségekre ezen a linken megkapod a választ. http://kalkulatorlap.hu/atiras...
Azért nézzél még GS500-at is
Jaja az lehet, az ABS Ám a fékezésbe nekem se befolyásol semmit, csak ilyen érdekes. Meg még egyet nem tudok, hogy a benzin csapon melyik álláspont mit jelent melyik a rezerva meg a rendes meg elzárva, mert off felirat nincs rajta.
igen, leszedik (gondolom vágják) a 2 végét, és komplett új "sportbelsőt" tesznek bele. nekem legalábbis ezt az infót adták erre a kérdésemre. új csövezést kap belülről.
Köszönöm :) közben kaptam friss vizsgát is a mocira, egy fillért nem kellett rá költenem :) Úgy néz ki hogy akkor maradok a teleszkóp felújításnál de csak télen, végre jó idő van!
Sima Béla, BP XV Szomolányi utca
+36309357237
25.000 HUF