tegnap este sikeresen hazaértünk, minden ok volt az úton, a sok 7végi söfőrt leszámítva, akik csak bal@aszkodtak az utakon
kedves tompai háziak! köszönjük szépen a szíves vendéglátást, tényleg nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finom volt az ebéd, még a kisötszá is érezte a fini ízeket
szép helyen laktok, igazi friss levegőn , hát..pest az tényleg merőben más...
jó volt újra látni titeket, nagyon szeretnénk elmenni a szilveszteri partira, csak nem tudom, hogy hogy tudnánk megoldani a dolgot eszti babával, én bulizni úgy sem tudnék veletek, hiszen nem tudom ott hagyni őt..
jó lenne vmi közeli szállás a "pincéhez", ahová akár csak át tudnánk szaladni a babóka miatt, esetleg tudtok ilyet?
Igazán remek hétvégétek volt, Fisi köszi a fotókat!
Nálunk családi szülinap volt, két napos készülődéssel, vendégséggel, nagy evés-ivással.
A szilveszteri buli jó ötlet, de én már most jelzem, hogy én családi körben fogom tölteni. A téli szünet és ez a nap a gyerekekről szól: játszunk, társasozunk stb.
Hát apukám két ilyen macska mellett elaludni, hogy is mondjam egy kicsit égő.
A kawakaki iskolában így tanítják?
Én lestem volna minden kíváságukat tejben-vajban fürösztöttem volna őket aztán..... de ez már a 18-as karikát is bepirosította volna.
Fisikém most leírtalak és még hányszor a fejedhez fogom ezt vágni
Üdv. köszi mindenkinek ezt a hétvégét. aki itt volt. jo volt ùjra látni titeket. a szilveszreri dolgnak meg utánna járok rem nem kell meloznom de sajnos a vasuton benne van a pakliba. még 1x köszi mindenkinek a hetvégét.
Írhatsz akármit, én tisztelem annyira avendéglátó apósomat, és a kedves feleségemt, hogy józanul, habár bemákolva viselkedjem Veletek szemben!
Ennyi- jah- és mindennek eljön majd a maga ideje!
Tudod Papaa- engem nem lehet leírni, hiába is próbáljátok!
Mögéd nem mer