Miért kell egyből leosztani valakit,aki pusztán csak egy kérdést tesz fel?Imádom a márkát,és szeretnék husqvarna motort,de egyből le vagyok oltva.Azért igyekszek aktív tagja lenni a fórumnak,hiszen lehet már holnap husqvarna tulaj leszek.
Minek a fórum,ha nem írhatok erre az általad nehezményezett dologra?Ha nem lenne pénzem telefonálásra,akkor lehet hogy simsont néznék nem pedig egy SM 610-et.
sziasztok jó estét!
huski te 610 96 os.
hol van szikra hol nincs, cseréltem alaplapot, lendkereket, cdi a ludas gondoltam én. rendeltem egy cdi-t, de össze sem merem kötni, mert 4 kábeles, a régi pedig 5 kábeles(hibádzik a citromsárga kábel, ami gondolom a világításé lehet, ettől függetlenül kompatibilis lehet a motorral?
előre is köszönöm a segítséget!
ja és diretbe van az akkun szóval ha leállítom a motort akkor is addig hűt amíg le nem hűl a víz
be lehet tenni egy kapcsolót is de úgysem használnám szóval semmi értelme
de akár kapcsolót is lehet a termosztát helyett tenni, aztán amikor nincs gyors haladás be lehet kapcsolni
tettem a rendszerbe egy termosztátot
a 610nek a vízcsőben van és szinte kompatibilis a 450essel csak vágni kellett belőle pár fokkal áll csak másképp
abban a csőben van ami kijön a vízpumpától
így egy kicsit túl is hűti a jobbos hűtőben a vizet, mivel többet megy a venti mint ami "szükséges" lenne
de nem akartam furkálni meg forrasztgatni a hűtőt így bármikor visszaállítható a gyári állapot
a műanyagot meg ha nem jársz kiskőrös közelébe szerintem hagyjuk, utalni nem tudsz, utánvéttel együtt meg annyi lenne mint a bolti új
Ha bármi kell hozzá akkor Attilát keresd,neki lesz hozzá minden a leghamarabb.
krosszmotorok.hu
Ha nem sok óra van benne akkor nem lesz gondod,de az az összesre márkára jellemző! Gyakran cserélj olajat, olyat amit a gyár ír elő neki. Bár könyvet nem tudom honnan,de neten sztem 5-10 perc alatt lehet találni!
Sziasztok!
Most vettem egy TE510 endúrót.
Az injektoros piros fehér kivitel. 2009, vagy 2010 gyártású lehet, olasz 2012-es forgalomba helyezés.....
Valaki meg tudja mondani vázszám alapján a gyártási évet? (ez csak az alkatrészrendelés miatt lenne érdekes)
Hol találok irodalmat hozzá? (milyen kenőanyagok, szűrők stb kellenek hozzá, mit mikor kell cserélni, ellenőrizni? )
Hol tudok alkatrészeket vásárolni jó minőségben, normál áron?
Van magyarországi forgalmazója, vagy márkaszervize?
Kérlek segítsetek egy kis infóval.
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Sysco
Sziasztok!te 410_re hogy tudnak leg egyszerubben indexet dudat stb rakotni mivel a blokkbol feljovo kabelbol valtoaram jon feszultseg szabalyzom a kormanynal megvan be van kotve.Gyarilag lenni kene benne valahol egyeniranyitonak? Ha igen milyennek,es hol kene benne lennie?
Sziasztok!Van egy te410_esem,2000_es evjaratu,az a gondom hogy meleg motornal a fotengelyt lendkerekkel egyutt ki lehet huzni vizszintes iranyban kb. 6mm_re.Mennyire nagy gond ez ennel a tipusnal?Mi hianyozhat belole? Amugy a motor mcukodik.
pl a husky forgalmazónál......
de az ebay is teli van mindennel
idomokat találni itthon is hozzá pár boltban, bár néha hónapokat kell várni rá
csapágyak-olajszűrő-légszűrő-fékbetét-lánckerék-stb meg kb mindenhol ahol árulnak motoros dolgokat
Eladó a paripa
Megvettem
Engem érdekel.
huski te 610 96 os.
hol van szikra hol nincs, cseréltem alaplapot, lendkereket, cdi a ludas gondoltam én. rendeltem egy cdi-t, de össze sem merem kötni, mert 4 kábeles, a régi pedig 5 kábeles(hibádzik a citromsárga kábel, ami gondolom a világításé lehet, ettől függetlenül kompatibilis lehet a motorral?
előre is köszönöm a segítséget!
be lehet tenni egy kapcsolót is de úgysem használnám szóval semmi értelme
de akár kapcsolót is lehet a termosztát helyett tenni, aztán amikor nincs gyors haladás be lehet kapcsolni
a 610nek a vízcsőben van és szinte kompatibilis a 450essel csak vágni kellett belőle pár fokkal áll csak másképp
abban a csőben van ami kijön a vízpumpától
így egy kicsit túl is hűti a jobbos hűtőben a vizet, mivel többet megy a venti mint ami "szükséges" lenne
de nem akartam furkálni meg forrasztgatni a hűtőt így bármikor visszaállítható a gyári állapot
a műanyagot meg ha nem jársz kiskőrös közelébe szerintem hagyjuk, utalni nem tudsz, utánvéttel együtt meg annyi lenne mint a bolti új
nem lessz megoldás erre a műanyagra?
Amúgy a motorodon a hűtőventillátor kapcsolója hol van? mi vezérli?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Nagyon köszönöm!
Szép estét!
Akkor 2010 :)
Nagyon köszi a segítséget.
további szép napot!
http://husqvarnaoutlet.com/rep...
forgalmazó:
http://mxon.hu/
krosszmotorok.hu
Ha nem sok óra van benne akkor nem lesz gondod,de az az összesre márkára jellemző! Gyakran cserélj olajat, olyat amit a gyár ír elő neki. Bár könyvet nem tudom honnan,de neten sztem 5-10 perc alatt lehet találni!
Most vettem egy TE510 endúrót.
Az injektoros piros fehér kivitel. 2009, vagy 2010 gyártású lehet, olasz 2012-es forgalomba helyezés.....
Valaki meg tudja mondani vázszám alapján a gyártási évet? (ez csak az alkatrészrendelés miatt lenne érdekes)
Hol találok irodalmat hozzá? (milyen kenőanyagok, szűrők stb kellenek hozzá, mit mikor kell cserélni, ellenőrizni? )
Hol tudok alkatrészeket vásárolni jó minőségben, normál áron?
Van magyarországi forgalmazója, vagy márkaszervize?
Kérlek segítsetek egy kis infóval.
Köszönöm előre is!
Szép napot!
Sysco
de az ebay is teli van mindennel
idomokat találni itthon is hozzá pár boltban, bár néha hónapokat kell várni rá
csapágyak-olajszűrő-légszűrő-fékbetét-lánckerék-stb meg kb mindenhol ahol árulnak motoros dolgokat