A lànckerekcserere van egy jo video, 5 perc az egesz. Mivel a FIM enduroban modositotta a szabajokat hogy "csak" gumi csere a kötelezö egyedül vegzendö melo a többit a szerelök, igy ez sem okozzon problèmat. Több az elönye, vègig feszes lànckerekcserere, nem nyulik, nem csattan vissza, gyorsabb trakcio a hàtso kereken.
Most nézem azért első lánckereket nem egyszerű cserélni.Van rajta egy jópár olyan dolog ami elég szokatlan.Pl az a hátsó rugóstag himbarendszere Nemsemmi gép....
BMW már tavaly év eleje óta nem gyártják. Azt a 4800 darabot amit gyártottak meg nem kell tulértékelni. A blokk részei azonosak, de több eröt sikerült kihozni belőle. Kidolgozásrol meg beszélni nem kell.
A Motorrevü következö számában és a motorinfo.hu-n lesz beszámoló a tesztröl.
Gecsa, ezek alatt is ott a hövédöfolia, de nyuztuk rendesen és még karcolás sem lett a müanyagokon, pont azt figyeltük a pistivel.
Hát nemtudom nekem az eddigi pirosfehér husky-k jobban bejöttek.De ahogy nézem BMW blokkos a gép.Most hogy van ez,lesz még BMW enduro vagy csak Husky-kat fognak fejleszteni?
nagyon szépek az új Husqik! egy valami érdekes, mégpedig hogy az az akrapovic nem lesz képes arra hogy megolvassza az idomot? a volt WR-emen ugye az idom mögött volt a DEP kipuf és az idomra volt ragasztva olyan hőálló cucc,ami szerintem gyárilag rajta van/volt...
Jó, én is cseréltem olajat a motorban, meg titánszelepet a konyhasztalon a huskym hengerfejében, de a kérdés inkább a hivatalos szervizekre vonatkozott. :)
Idén nem voltam egy versenyen sem, de a motoron is csak 4x ültem.
Mondjuk a tenerén annál többet, de az csak közlekedés, nem nagy élvezet. Ősszel szeretnék indulni megint pár versenyen.
A Motorrevü következö számában és a motorinfo.hu-n lesz beszámoló a tesztröl.
Gecsa, ezek alatt is ott a hövédöfolia, de nyuztuk rendesen és még karcolás sem lett a müanyagokon, pont azt figyeltük a pistivel.
Elhallgass, mert megkötlek!
ár: 14000ft
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
12V-ot lehet valahol (esetleg egyenirányítottat) találni a motoron?
97 (94) es évjárató TE ről van szó.
Amúgy ezen az váltó "üres" jelző kéne működjön? ha igen merre érdemes a hibát jelezni
nem jársz a környékemen?
Mi van veled Keresztapa? :)
Mondjuk a tenerén annál többet, de az csak közlekedés, nem nagy élvezet. Ősszel szeretnék indulni megint pár versenyen.