Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jöhet egy 510
végre összeraktuk a huskyt, htk felújítva,2 új főtengelycsapi,új dugó, tömítés szett, henger hüvelyezve, hnap viszik el
kipufra nincs véletlen védő
ha valakit érdekel. 2003 - 2007 250, 450 és 510es modellekre való

Carbon Performance eredeti ár 120 €

Kettö együtt 17.500 Ft
Köszi szépen!
Mármint farok idom.
Versenysárvédő kell neked..., bár a zenyémről is levágva van.
Büntetik új rendelet!sárvédőt rendelj a /husqvarna-racing.hu/
Azért büntetnek? nem kezdi a renszámot mert el van húzva kicsit jobra.
Aúgy az a gond hogy a mostani tartó egybe van a sárvédővel, szóval nem tudom lecsavarozni max levágni, de hát az meg hogy nézne ki? azért kéne egy rendszámtábla tartó nélküli sárvédő arra meg felcsavaroznám a zsír kicsit.
Leveszem a rendszámot akkor tutira nem ég de ha nem büntetnének már betettem volna a sárvédő alá.
Hát szerintem 10-20 között lehet egy rendszámtartó
Ahogy látom kezdi meg fele a pufó a rendszámodat is én már megoldottam a kérdést vágtam alá lemezt és azt égeti
Hát ja, az a csop. kép tényleg ott van! Nem tudjátok mennyi lehet a te-hez a farokidom.? Meg hogy rámenne-e ez enyémre? mert le kéne cserélni azt a rusnya rendszámtábla tartót!
erre fele fehéren adják és bárki bármit ráirhat
A rendszámot muszáj lefesteni? vagy ennyire népszerű vagy arra fele?
na ja és ma minden kollégám rajtam röhögött, mer mozogni sem bírok
Persze miután 20 perc alatt kicseréltem a gyertyát első rúgásra indult.
Az szopás
enné meg a franc aki ilyen eldugottra tervezte a gyertyát

6.5 km-t toltam tegnap a mocit full göncben mer megnyekkent a gyertya. Ha van nálam gyufa ma motort keresnék
Csoport kép innyenceknek
1,5-lityi motor oil és 6,5 dl telo oil száranként ha 50-es, szerintem de tévedhetek is
Sziasztok! haver vett egy 2006-te 510 mocit nem rég és az lenne a kérdésem, hogy motor olaj kb hány dl kell bele? és teló olaj száranként menyi dl? köszi szépen!
na jó éjt Husky sm
étem
az biztos örök élmény maradna
4- 5 ezer aszem nem nézegetem