Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet nincs rajta, nehogy valami nagyon rossz hírt közölj mert akkor tuti levéreztetek valakit.
Miért fontos a lábtartó hogy rajta van?
Nos! Az nem egy puli, hanem A puli. És a neve Benő!
2007es, karbis, 2500-al vettem és már belevágtam kemény 400km-t!
Matricát azt annyira nem akarok rá, lábtartók meg lekerülnek! Mert tényleg, minek? Ja de azóta lecseréltem az első fogaskereket egy 14-esre. Meg azt a hátsó rendszámtáblatartót kéne levarázsolni és feldobni valami kissebet. Meg talán egy jó kipuffot! Habár a gyári is nagyon bejön. De a következő az a bőrcucc lesz jövő héten.
Ráadásul nem is husky hanem puli van a képen...
Akkor már miért nem felújítás előtt?
Jani ti mennyiért vennétek be a huskyt most felújítás után?
Az tényleg jó lenne! Annyi hogy Coca, Coca Light, Cappy narancs, Bacardi meg bor van benne.... Ui: jah meg ásványvíz a másnapra!
egy Pagot dobhatnál!
V2 lopták a harleyosok a huskysoktol
Jah, mert 1 lusta disznó vagyok és amúgy is a reklámon van a lényeg, előlről meg nem látszik!
Amugy üdv a huskysok között.

2500km-ként olajcsere (Castrol ACT-EVO 10w40)
5000km-ként szelephézag ellenörzés
SZívócsonkot figyeld (repedés elöregedés)
15000km-nél meg mindenképpen vezérmülánc csere.

Mindig bemelegíteni a blokkot!

Másik oldalát nem mutattad
Jobb hátsó lábtartója (utas) rajta van?
Nem vitted túlzásba a képe(ke)t! Amúgy elég újnak tűnik. Mennyi idős és mennyi km? Ez már injektoros? Lehet írtad, de hiába olvastam vissza nem találtam meg. Néhány extra nem ártana azért pl kézvédő, kormányszivacs, pár matrinka... Ez nem Husqvarna-racing -es. Bár az enyém se!
Holnap megyek vele dolgozni, tuti szúrja majd a szemét a sok bizti őrnek, ha majd végighergelem a kocsik között!
Az jónak tűnik.
Ja nem is 5000ként fogom cserélni!
Legyen 1500.
Jah, matrica.
MEg van még 2 db ilyen is, perzse piros/fehér.
okszi
Van 4 db ilyenem, ha érdekel 2-t oda adok, a másik kettőt meg Dveed-nek. Mindig piros/fekete/fehér matrinkákat kapok.