hello!corteco szimeringet hol tudnék beszerezni mocimhoz?a vizpumpánál elszált és dobja át a vizet a blokba, corteco A12 10-18-5/8 baduosf ez van ráirva szimeringre!köszönöm elöre a segitségeket!
GO fel M3-ra, Pestig ami a csövön kifér - gondolom olyan 150 körül - és 3-4 hét mulval boritékba, tértivevénnyel jön a pontos sebességed. Perszre a mérés pontosságát meg kell fizeni, szal egy 50-100k csekk is lesz mellékelve!
sziasztok! az lenne a kérdésem hogy nem tud e valaki 1994es wre 125hözn hengertalp tömítést?
a husqvarna szervizben azt mondták 20 ropi h megcsináéják mondtam felejtsenek el akkor csak a tömitést venném meg...erre: azt külön nem adják....ja ugy nem lehet akkorát szakítani. Másik: husqvarna racing team: mi már nem foglalkozunk ilyen régivel nem tudunk beszerezni...hmmm...hát nem tudommilyen vevőpolitikát folytatnak de nem jó a startégiájuk. Rohadjon meg az egész csapatuk. Aztán a jókai téren Bp.-en volt egy idő bácsi aki ezzel foglalkozik és 500ft-ért a legjobb minőségű tömitőlapot adta nekem, csak az a gond h nem merem kivágni il. félek h nem lesz pontos ha valki tud segíteni azt megköszönném köszi.
Crossmotort vagy endúrót keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
www.robogotuning.hu
a husqvarna szervizben azt mondták 20 ropi h megcsináéják mondtam felejtsenek el akkor csak a tömitést venném meg...erre: azt külön nem adják....ja ugy nem lehet akkorát szakítani. Másik: husqvarna racing team: mi már nem foglalkozunk ilyen régivel nem tudunk beszerezni...hmmm...hát nem tudommilyen vevőpolitikát folytatnak de nem jó a startégiájuk. Rohadjon meg az egész csapatuk. Aztán a jókai téren Bp.-en volt egy idő bácsi aki ezzel foglalkozik és 500ft-ért a legjobb minőségű tömitőlapot adta nekem, csak az a gond h nem merem kivágni il. félek h nem lesz pontos ha valki tud segíteni azt megköszönném köszi.
rájöttem a huskym betegségére :D visszafele csal ám az órám kb 10-15-el kevesebbet mutat :S
150-el ment haver rs-e nekem ~ 137-et mutatott meg más robcsijánál is vagy 10-et lecsalt....
rechner73@citrom
szóval én inkább zárom