Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd Stuntolunk egyet előttetek!
Akár
Én lennék az a 510es? lenyomlak majd
Egy rövid öszefoglaló az 530as kitt-ről! Be lett járatva!

A motor érezhetően nyomatékosabb lett és persze erősebb is. A teljesítmény leadása egyenletesebb lett és alacsonyabb fordulatról kezd el dolgozni.
A karburátort is átlőttük. Vagyis a "síbert" raktuk feljebb. 7 állású. Gyárilag az 5.en volt. Most a 6.-on van. Egy átszelepelés is tervben van :)
Gyári dob van rajta ami érezhetően fogja a motort. Mintha fújná felfelé a dobot :) Egy nyitott dob jól esne neki. Ha valaki lenne oly' jószívű, hogy megszponzorál egyel, akkor azt megköszönném. :P

Tervben van egy 510 vs 530 összehasonlítás pl. 5.-ben 60 km/h-ról csűgáz. Vagy valami ilyesmi. Persze videoval!

Még tankolni is elég. Most megeszik vagy 7-7,5-et vegyesben. Vááááá

Peace!
Hiába írok msn-en nem megy át :S
RH8DQ@CITROMAIL.HU
Úgy néz ki sikerül pár héten belül kimennem Angliába melózni! Tervbe van hogy vissza veszem a gépem! Remélem sikerül! Mi az msn címed Dávid?
Én is!
Dávid vissza írtam a kommented alá! :-)
Szaladj már át Istvánékhoz megkérdezni, hogy tud e hozni Cola Light-ot. Meg hgoy mennyibe! Kössz!
Látom még nem keltél fel
Kííícsoda? ? ? ! !
Mindenki alszik? pudingok
Én is
odaköltözök
Itt meg ezerrel sütött a nap moci meg kocsi mosást rendeztem
rohadt eső miadt ma nem tudtam kimenni, a kurva életbe suli után pedig muszály lett vna :D
:D asziszem, bár másh is el lehet intézni... sőt sztem úgyis követel :D nagyon semmibe nem köthet bele, csak ha cigánykodik akkr kell lépni :D
Figyu má' Lyukas a hengered. Elfog folyni a benya. Gyorsan heggesztőt neki!
ha nem megvered a vizsgabiztost
már csak a rendszám kell rá :D elv 30-án megyünk fel intézni, remélem átmegy a vizsgán :D
megint alkottam :D
cbr 600 rendszámtáblatartó+led + felcsík :P
Ennek is oka van Esésnél.....Tapasztalatok Mocizól már...kitoltad már a vasat?